Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een leuke vondst”
Beoordeling van Greek House

Greek House
Geclassificeerd als nr. 2 van 6 Restaurants in Monolithos
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 55
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heel lekker gegeten. Lekkere moussaka, en lekkere gevulde paprika en tomaten. We kregen een gratis glaasje wijn van het huis. Ook kregen we gratis druiven. Vriendelijke bediening. We hebben ook een kijkje genomen bij de wijnkelder waar we een lekkere fles kochten. Een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank NelV237
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (126)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 126 beoordelingen

13 augustus 2019 beoordeeld

Super traditioneel restaurant, hele leuke en attente bediening. Heerlijke zelf gemaakte wijn, uit een prachtige wijn kelder. Zeker de moeite waard om te stoppen onderweg.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Sanne S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2019 beoordeeld

Heerlijk gegeten voor mooie prijs. Locatie en sfeer geweldig. Personeel zeer vriendelijk !!! Ik zou hier zeker nog een keer heen gaan en raad iedereen aan om dit sowieso een keer te proberen !

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank THEGAGARIN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk tentje langs de weg. Zag er op de heenweg leuk uit. Op de terugweg aangedaan. Lekker vlees, lekkere wijn. Origineel Grieks. Mooi uitzicht. Aanrader

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank MarcoRijnvis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2018 beoordeeld

We hebben dit restaurant per ongeluk ontdekt,
Heerlijk gegeten en ontzettend leuk ontvangen door de eigenaar, heerlijke moussaka en vlees van de bbq gegeten na de maaltijd werden we verrast door de aan geboden Griekse yoghurt met honing.
Leuke souvenirtjes gekocht in het winkeltje.
We zijn van plan om er volgend jaar weer te gaan eten, verheug me er nu al op

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JolandaCommeren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Santy F, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες van Greek House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2019
Google-vertaling

Dear Guests,

Thank you very much for your kind review.
We are very happy that you had a great time with us!

We look forward to welcoming you soon again!

Best regards from entire team of Greek House

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Greek House bekeken, bekeken ook

Monolithos, Rhodes-Stad
Monolithos, Rhodes-Stad
 
Monolithos, Rhodes-Stad

In Greek House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding