Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (343)
Beoordelingen filteren
343 resultaten
Waardering van reizigers
231
91
18
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
231
91
18
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 343 beoordelingen
26 augustus 2017 beoordeeld

Voor de 2e keer in dit heerlijke hotel. Bungalowkamer in de tuin bij het zwembad. Ruim, goede bedden. Heerlijk zwembad, grenzend aan het strand. Goed ontbijt bij de zee. Het hotel ligt op een landtong tussen Lamei en Chaweng, dus buiten de directe drukte maar toch alles dichtbij. Motorbikes bij het hotel te huur. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Beslist een aanrader met een redelijke prijs!

  • Verbleef: augustus 2017, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
palmcocomantra, Owner van Palm Coco Mantra, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Paul V,
Swassdee Krab,greetings from PalmCocoMantra,your home resort by the sea in Samui.Thank you for staying at our hotel once again and thank you for your kind feedback in TripAdvisor,your comment has been shared to all our staff and they are very delighted to learn that you had a good time with us and your positive feedback motivates us a lot to be ready to serve you and all our beloved customers.
We always study our beloved guests' feedback and use them to motivate,keeping and improving our hotel to be ready to accommodate our beloved customers to have a nice stay with us.
We are very pleased to welcome you once again and again,if you are in Samui,please think of PalmCocoMantra,stay and feel as being in your home,we all are looking forward to seeing you again soon,welcome,welcome always.

Sincerely yours,
PalmCocoMantra.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De ongelofelijk vriendelijkheid van het personeel maakt dat je dit verblijf als zeer prettig ervaart.
De kamers zijn prima en schoon al dien ze een beetje gedateerd aan.
Het zwembad is heerlijk en geeft je een prachtig zicht op de baai.
Het restaurant is prima en de bediening geeft je al vroeg in de morgen een breede glimlach
Minpunt is dat het hotel wat afgelegen ligt van het centrum maar dat geeft ook weer veel rust
Geen jetski, bananenboot of ander gemotoriseerd vermaak
Wil je naar het centrum dan is het korter om via het strand te lopen en terug zou ik dan z'n pick-up truk nemen ( rond de 100 bath )
Op de heenweg kan dat ook dan moet je een 10 minuten lopen richting de hoofdweg

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank Arnoldvo2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
palmcocomantra, Owner van Palm Coco Mantra, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 mei 2017
Google-vertaling

Dear Arnoldvo2015,
Swassdee krab,greetings from your home resort in Samui,PalmCocoMantra.Thank you for choosing to stay with us and we are happy to know that you have such a good time with us.Thank you for the kind review in TripAdvisor.We are ready and happy to serve you.We will maintain our good standard and always improve our quality in order to make you holiday to be your good memory.
If you have any chance to visit Samui again in future,please think of us,PalmCocoMantra,we are always ready to make you happy and assist you in anything you need,feel as staying at home with your family.We are looking forward to seeing you soon,welcome back always.

Sincerely yours,
PalmCocoMantra.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

De kamer was netjes(deluxe kamer), maar heeft wel zo zijn mankementjes. Om een paar voorbeelden te noemen: de deur vd badkamer ging niet geheel dicht, her en der wat beschimmeling in de badkamer.
Voor de rest goed hotel om te verblijven! En wat een prachtig uitzicht!

Het ontbijt is ook erg lekker( vooral de wafel)

Je kunt gratis gebruik maken van de
kajakken op het strand! Het hotel ligt asn het strand!

Er is een zwembad met eromheen ligstoel met parasols, hier mag je gratis gebruik van maken!

Voor ons vroegevertrek nog een ontbijtpakket gekregen, erg fijn!

Verbleef: maart 2017
Bedank Daisy d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
palmcocomantra, Owner van Palm Coco Mantra, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 maart 2017
Google-vertaling

Dear Daisy d,
Greetings from your home resort,PalmCocoMantra.Thank you for staying at our hotel and also the nice review in TripAdvisor.We are happy to welcome you and it is our pleasure to see you.We all feel good that you have a good time staying with us.We will keep good standard and will improve what is still not perfect.We will make it better,thank you for your information.We will make beautiful hotel and nice view for you and all the guests to feel happy.

If you have a chance to visit Samui again,please think of PalmCocoMantra and the staff.We are happy to serve you.We are looking forward to seeing you again soon,you are always welcome.

Sincerely yours,
PalmCocoMantra.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ligt wel een beetje weggestopt waardoor het rustig is maar ook even duurt voordat je ergens bent. Het ligt tussen Lamai en Chaweng dus centraal om ergens naartoe te kunnen gaan. Onze kamer had uitzicht op zee en was prachtig, het was super schoon en ruim. Het personeel was ook heel erg vriendelijk en er was een lekker ontbijtbuffet met van alles wat.

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank Annemiek13N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
palmcocomantra, Owner van Palm Coco Mantra, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 januari 2017
Google-vertaling

Dear Annemiek13N,

Hello,greetings from PalmCocoMantra,your home by the sea in Koh Samui.Thank you for the nice review in TripAdvisor.We are glad to make you happy and you like our hotel.We will maintain our standard and we work hard to make all guests the nice stay,enjoy the see view and the white beach.The buffet breakfast is a good way to enjoy the sea in the morning.
All the staff are happy to welcome you,if you come to Samui again,please think of PalmCocoMantra.We look forward to see you again soon,welcome,welcome.
Sincerely yours,
PalmCocoMantra.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Super Hotel Mr. E geeft tips over het eiland. Schone kamers en super aardige mensen bij de receptie. Scooter huren is een aanrader om het eiland te bekijken. Geen getoeter van zenuwachtige weggebruikers.

Verbleef: december 2016
1  Bedank RalphTexel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
palmcocomantra, Owner van Palm Coco Mantra, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 december 2016
Google-vertaling

Dear RalphTexel,
Greetings from PalmCocoMantra,your home hotel in Samui,we are happy to welcome you.Thank you to stay in our hotel and thank you for good review in TripAdvisor.We will keep good service and beautiful hotel to welcome you and all guests.Mr.E is very happy to help you and he love service to all guests,he is a very good man at the hotel.
We are happy that you have good time in Samui and you have nice vacation.We are sorry if something is not perfect when you stay,please tell us and we will improve.We will make it better.
If you come to Samui again,please think of PalmCocoMantra and feel as staying at home.We are happy to see you.We look forward to meet you again soon,welcome welcome.
Sincerely yours,
PalmCocoMantra.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken