Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (580)
Beoordelingen filteren
580 resultaten
Waardering van reizigers
367
145
38
19
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
367
145
38
19
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 580 beoordelingen
Beoordeeld op 4 mei 2018

Fantastisch resort. Kleinschalig, gezellig en zeer persoonlijk. Het personeel is een dikke 10. Veel persoonlijke aandacht, zeer flexibel en een relaxe uitstraling. Kamer keurig. Wil je zekerheid van een strandbedje kies junior swim up, dan heb je zekerheid van een eigen bedje direct bij zwembad en je kamer. Buffet is gevarieerd . Een echte aanrader.

Verbleef: april 2018
3  Bedank Jolanda d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GiannoulisHotels, Γενικός Διευθυντής van Grand Bay Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2018
Google-vertaling

Dear Jolanda d,
Thank you so much for all these kind words and compliments!!
We are glad to read that you had such a pleasant stay here with us and that you enjoy our personal attend and care so much!
Finally, we would like to especially thanking you for the recommendation of our resort to other potential guests and to inform you that we are already looking forward to seeing you again!
Best regards,

The management.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2017

Na 10 jaar kwamen we hier terug,maar groot was onze verwondering wanneer we zagen dat niet alleen wij maar ook het hotel onder de tijd te lijden had.Alles compleet verouderd en aan vernieuwing toe.Douche in de badkamer gaf op sommige avonden amper water,het eten in het restaurant altijd koud tot er een voedselinspectie kwam en zo kregen we op onze laatste dag dan toch nog eens eten op een aanvaardbare temperatuur,de borden aan het buffet dient men droog en proper aan te bieden aan de gasten.De vensters in gans het hotel zijn dringend aan een poetsbeurt toe.En toch bij dit alles een dikke pluim voor het personeel die altijd probeert de gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn.Zowel in de bars,het restaurant,als aan de receptie wordt je bediend met een glimlach.Aan hen zal het niet gelegen hebben dat dat dit ons laatste bezoek was,maar misschien eerder aan een slecht management.

Kamertip: Toch beter een kamer met front-of zij zeezicht nemen
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Linda O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GiannoulisHotels, Γενικός Διευθυντής van Grand Bay Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 november 2017
Google-vertaling

Dear Linda O,
Thank you very much for taking the time to review us and for choosing to visit us again after all these years!
Our resort was built during 2003. During all these years 3 completely renovations took place and every year all of the rooms and common areas refurbished in order to keep the total image of our resort up to date.
We are very sorry to learn that the recently operation did not meet your needs, however we are always doing our best in order to stay up to date in every aspect.
The management and the staff of our resort are already informed about your notices.
It was our pleasure to seeing you again after all these years and we hope that you will give us the chance to welcoming you again in the near future.
Best regards,
The management.


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2017 via mobiele applicatie

Boek voor een ontspannen vakantie de swim-up kamers/suites ideaal. Goed eten volop variatie. Neem een huurauto en verken het prachtige westen van Kreta. Chania ligt om de hoek leuke vissersdorpjes en baaitjes liggen binnen handbereik.

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Dirk B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GiannoulisHotels, Γενικός Διευθυντής van Grand Bay Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Dirk B,
Thank you very much for your review and for all of your comments.
We are happy to hear that you had a pleasant stay here with us and that you enjoy our served dishes so much.
The management and the staff of our resort wishes you all the best and we are looking forward to seeing you again in the near future.
Best regards
The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2017

Wij hadden een superieur kamer met zwembad en uitzicht op de binnentuin en die was heel ruim. Het is een klein maar rustig hotel (only adults). Keuze van middagmaal en avondmaal door buffetten (ook à la carte mogelijk). Buffetten zijn degelijk en er is meer dan voldoende variatie in. Het personeel is vriendelijk en doet zijn uiterste best om het de cliënt zo aangenaam mogelijk te maken. Een echte aanrader voor wie er eens tussen uit wil en echte rust wil!

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Dirk0461
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GiannoulisHotels, Γενικός Διευθυντής van Grand Bay Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2017
Google-vertaling

Dear Dirk0461,
Thank you very much for your review and for choosing to spend your summer vacations here with us!
As you mention, our resort is ideal for relaxing holidays under a child free environment and we are happy to learn that this was so suitable to your needs.
Finally, we would like to thank you for the recommendation of our resort and to inform you that we are already looking forward to seeing you again in the near future.
Best regards,

The management.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juni 2017

zeer goede service aan de receptie alles was volledig naar wens .
veel en lekker eten we hebben geen enkele dag gehad dat er niks was dat we niet mochten
volgend jaar gaan we zeker terug
wij zochten de rust op en relaxen dit is zeker hier gelukt

  • Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Carina R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GiannoulisHotels, Γενικός Διευθυντής van Grand Bay Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juli 2017
Google-vertaling

Dear Carina R,
Thank you very much for your review and for all of your kind words!
We are glad to hear that you had a relaxing stay and we hope that you will give us the chance to seeing you again in the near future.
Best regards,
The management.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken