Dominique P

Lekker eten, vriendelijk personeel

4,0 van 5 bollen30 jun 2019 beoordeeld
De kamers zijn basic.
Het hotel is weinig milieuvriendelijk (alle handdoeken worden dagelijks ververst, ook al zijn ze niet gebruikt).
Sommige kamers hebben voorbehouden zetels op de ligweide terwijl die mensen dan toch op het strand gaan zitten. Op die manier worden er 4 stoelen bezet door 2 personen.
In de onmiddellijke buurt is weinig te beleven (geen winkeltjes, restaurants,..). Een auto huren is dus een must.
Maar het superlekkere eten maakt veel goed ! Een, naar Italiaanse normen, uitgebreid ontbijt en ‘s avonds een uitstekend 4-gangenmenu (keuze uit telkens 3 gerechten).
Overal in het hotel supervriendelijk personeel, inclusief Fabrizio (redder) die altijd even goedgezind en hulpvaardig is.
Datum van verblijf: juni 2019
0.5 km van The Pelican Beach Resort & Spa - Adults Only
0.5 km van The Pelican Beach Resort & Spa - Adults Only
Meer hotels in Pittulongu bekijken
Beoordeeld op 30 juni 2019 via mobiele applicatie

Geen schreeuwende kinderen op het strand of bij het zwembad, alles straat rust uit, stranbedden en handdoek en zijn gratis, alleen de beffen op het grasveld zijn gereserveerd voor de duurdere kamer aan de zeezijde, dus is echt belachelijk omdat je ze ook niet tegen meerprijs kan huren. Ontbijt is goed, Restaurant ook, je betaald wel meer dan een gemiddeld Restaurant in de buurt maar dan is het wel rustig. Goede wifi overal ook op het strand

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 7 juni 2019

Onze zeven dagen in The Pelicans Beach Resort & Spa waren ronduit schitterend.
Het hotel is eerder klein wat zeker bijdraagt tot gezelligheid en nauwer contact tussen gast en personeel.
Zowel het hotel zelf als de kamer zijn mooi ingericht en er is niets dat het comfort in de weg staat.
Het personeel, zowel aan de receptie en zeker in de restaurant zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam, je bent zeker niet het koppel nummer zoveel.
We hadden meestal slecht weer, maar wij verheugden ons op het schitterende diner ‘s avonds dat onze dag weer goed maakte. Mooie borden, zeer lékker en prachtig personeel dat zijn job kent.
Kortom: SCHITTEREND HOTEL!

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 5 oktober 2016

Samen met mijn man in september'16 tijdens onze honeymoon vier nachten in dit hotel geslapen. Misschien hadden we pech maar het was een grote deceptie. Het hotel zal in zijn gloriejaren ergens eind jaren 70 midden jaren 80 wel echt allure gehad hebben maar voor ons was de glans eraf. Verf bladderde af, achterstallig onderhoud is overal te zien.
Voor 360 euro (!) per nacht verwacht je echt beter dan dit .Onze kamer in het oude gedeelte aan het strand en was zeer gedateerd; de badkamer felgroen. In die badkamer wilde ik zo kort mogelijk zijn. Ik was na de lange reis echt enorm teleurgesteld. De kamer was zeer ongezellig met witte plavuizen, tl licht, al komt dit vaker voor in deze landen. Met het licht uit kwam er bijna geen daglicht binnen want net voor onze kamer stond een boompje waardoor ons 'zeezicht' ook minimaal was. Laat ik het zo zeggen; onze kamer (22) was TOTAAL niet als op de foto's en als er een foto van die badkamer was geweest hadden wij NIET geboekt. Ik denk dat ze de badkamers nog aan het opknappen zijn en kamer 22 nog niet aan de beurt zijn.
Verder is het strandje en de tuin mooi en is de spa nieuw. Het adults only betekende eind september dat 60plus de norm was. Er hing dus een soort bejaardenhuis sfeer een paar kinderen hadden het daar nog wat levendiger kunnen maken. Het ontbijt is prima maar nogmaals, voor die prijs verwacht je echt meer. Het personeel lijkt hun baan te haten en neemt geen initiatief. Geen glimlach, overal volle asbakken en niemand vraagt of je een drankje wil bestellen als je in de tuin/restaurant gaat zitten.

De allergrootste irritatie voor ons van het feit dat de WIFI maar op sommige plekken in het hotel aanwezig is (niet in de kamer) en dan nog zeer zwak. Dit kan anno 2016 gewoon niet en is ons inziens echt het allereerste dat aangepakt moet worden. Ik raad dit hotel af. Zoek verder, echt voor deze prijs is zijn er veel leukere plekken op Sardinie, dat hebben wij na dit bezoek gelukkig nog kunnen ervaren. Voor wat we voor deze vier nachten hebben betaald hadden we ergens all inn kunnen zitten.

Kamertip: Vraag om een gerenoveerde badkamer!
Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 6 september 2015

Gezellige resort, met twee delen, een nieuw waar de receptie is met spa en zwembad en het oude gedeelte met zicht op het strand en waar het restaurant is. We zaten eerst in het nieuwe gedeelte, propere kamers met balkon maar nadeel is de isolatie. We hadden luidruchtige buren en toen we vroegen om kamers te wisselen was het personeel heel behulpzaam en hebben we een kamer in het oude gedeelte gekregen en dit vonden we gezelliger. Mooi en proper privé-strand met helder water, handdoeken gratis en goede service. Gezellige bar en restaurant met terras en zicht op tuin met strandstoelen die gereserveerd zijn voor de gasten in de suites. Omwille van de gezelligheid zijn we een aantal keren in het restaurant blijven eten. Verzorgd maar niet alle gerechten zijn top. Ze werken met een menu maar het personeel maakt hier niet genoeg reclame voor dus dat is wel een tip voor verbetering : menu staat aan de receptie maar er wordt geen reclame voor gemaakt.
Een speciale dank voor Valeria en Antonella van de receptie : op onze laatste dag mochten we gebruik maken van de transit room om ons te douchen aangezien de check-out al om 11h was (je mag de faciliteiten van het hotel wel verder blijven gebruiken, pluspunt). Ik was mijn ring vergeten in de transit room en heb ik pas opgemerkt op de luchthaven. Ik heb onmiddellijk gebeld naar het hotel en Antonella is mijn ring persoonlijk komen brengen naar de luchthaven. Algemeen vonden we dit hotel heel goed omwille van de verbeterpunten maar omwille van de uitstekende service geven we een maximum rating! Een aanrader voor stellen die een romantische en leuke vakantie willen doorbrengen in het mooie Sardinië. Tip : best een auto huren als je tussendoor wat sightseeing wilt doen.

Kamertip: Kamers in het oude gedeelte met zicht op strand zijn rustiger.
Datum van verblijf: september 2015
Beoordeeld op 16 juni 2014

Rustig gelegen hotel (afgezien van de opstijgende en dalende vliegtuigen - doch niet echt storend) met uitstekende service.
Kamers zijn wel wat gehorig.
Jammer dat tijdens ons verblijf 2 dagen de apparatuur in keuken niet gebruikt kon worden wegens een defect (hadden ze beter verteld ipv een minimaal diner voor te zetten), de resterende dagen was het diner echter van uitzonderlijke kwaliteit.
In de nabijheid van het hotel is niets te doen, dus een auto huren is aan te bevelen.

Datum van verblijf: juni 2014