Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastische vakantie”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Ovada, Province of Alessandria, Piemonte

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
oornoor
Vlaardingen, Nederland
1 beoordeling
“Fantastische vakantie”
Beoordeeld op 6 juli 2017 voor een verblijf in juni 2017

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Na een hartelijk welkom hebben we ons intrek genomen in dit fijne appartement. Het is gezellig, schoon en er is aan alles gedacht om het de gasten naar de zin te maken. Omgeving is prachtig met schilderachtige dorpjes, mooie wijngaarden. Heerlijk wandelen in het parc nacional of op de mooie boulevards langs de zee. Ook liefhebbers van cultuur kunnen hun hart ophalen in de mooie steden in de omgeving. Kortom wij kunnen ons verblijf bij Caroline en Mark van harte aanbevelen!

Jos & Rina

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 jul 2017
We zijn heel blij dat jullie een fijne vakantie hebben gehad! Bedankt voor jullie verblijf bij ons. Het was heel leuk jullie als gasten te hebben!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mwesterl
Amersfoort, Nederland
Niveau 3 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Super”
Beoordeeld op 19 mei 2017 voor een verblijf in september 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Twee jaar geleden zijn wij hier een weekje geweest. Een super ervaring. Ontzettend vriendelijke eigenaren die je overal mee willen helpen. Goede ideeën hebben om in de buurt te bezoeken.

Zeer ruime en zeer schoon appartement. Alles super verbouwd en erop en eraan. Zelfs wasmachine!

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kristel L
1 beoordeling
“Super leuke ontvangst in Ovada”
Beoordeeld op 4 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016

heel hartelijk ontvangen door Caroline en haar gezin.
Het appartement is mooi ingericht met veel oog voor detail.
Het uitzicht vanop het terras is erg pittoresk!
We hebben erg genoten van een heel mooi en zonnig Italie met lekker eten en lekkere wijn.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Het warme onthaal
Minpunten: Geen zwemaccomodatie
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maike F
1 beoordeling
Beoordeeld op 15 juni 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen