Beoordeeld op 18 december 2022

Fijne locatie met alles er op en er aan voor ons weekendje weg met vrienden en kinderen. Kinderen in de leeftijd van baby tot tiener en voor ieder waren er genoeg activiteiten zonder dat we de accommodatie hoefden te verlaten. Vriendelijke gastheer en mooie omgeving.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 2 oktober 2022

We hebben genoten van de ruimte, de inrichting en de vriendelijkheid van de eigenaar. De kinderen hebben goed gebruik gemaakt van de skelter en het erg om het gebouw heen.
Het was perfect schoon. De eigenaar was behulpzaam en de ligging is prachtig in natuurgebied 'de Vilt'.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 25 september 2022

Met 10 gezinnen een weekend doorgebracht in de Vilt. Gezellige huiselijke locatie, schoon en netjes. Grote overkapping en voor alle gasten buitenzitplaats. Groot grasveld zodat we onze jaarlijkse sportdag hier konden houden. En veel speelattributen aanwezig, wat onze kinderen erg kunnen waarderen. Locatie ligt mooi in de natuur, met vlakbij wandelpaden. De eigenaren waren erg behulpzaam bij het beantwoorden van al onze vragen ter voorbereiding van ons weekend. We misten alleen een geluidsinstallatie, verder alleen pluspunten.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 5 augustus 2022

wij zijn bij De Vilt verbleven tijdens de week van de Nijmeegse 4daagse. Top, beide gebouwen gehuurd, De Vilt en Ons Erf en alles in eigen beheer. Eigenaren Arno en Ellen, denken mee, laten je vrij en zijn mega relaxed om mee om te gaan/te dealen.
Mooie locatie, fijne bedden!, mooie grote keuken(s) en de buitenlocatie met zijn vele zitjes/mogelijkheden (in de zon of juist niet), maakt het helemaal af.
voor 2023 alweer gereserveerd! dan zijn we zeker weer van de partij.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 18 juni 2022

Kamer was geweldig, slaapkamers en sanitair ook goed.
Het had wel iets schoner gekund, buiten onder overkapping erg rommelig.
Keuken zeer compleet en modern en gemakkelijk te gebruiken.
De oven was niet helemaal wat5 wij er van verwacht hadden, we kregen de spullen niet warm.

Datum van verblijf: april 2022