Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.320)
Beoordelingen filteren
2.320 resultaten
Waardering van reizigers
696
702
521
209
192
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
696
702
521
209
192
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.320 beoordelingen
Beoordeeld op 14 september 2018

Prima kamer waarbij niks ontbrak. Elke dag schoonmaak van de kamer is super! Jammer dat er geen balkonnetje is waar je even kunt zitten.

Het resort was prima met goede restaurants en barretjes. Stuk voor stuk aardig personeel die je oprecht willen helpen en je altijd groeten. Zeker de ober (Madalisto Salima) in het aanwezige pizzeria restaurant waar je altijd een leuk praatje mee kunt maken.

Verder ligt het resort aan een goed stukje strand waar je gemakkelijk de zee in kunt. Ook genoeg bedden en kussens beschikbaar.

Kortom: hier kun je prima genieten op de Seychellen!

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Nick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarcelH2115, General Manager van Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino - Seychelles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2018
Google-vertaling

Dear Nick V,

Warm Greetings from Berjaya Beau Vallon Bay!

Thank for a positive review on the Trip Advisor Community.

We were pleased to read that you went back home with beautiful memories to cherish and even share with all of your friends and family of having ‘excellent experience’ in Seychelles.

Thank you for the special mention of our attentive staff Madalitso Salima as the whole team takes huge pride in the work that we carry out daily to ensure that all our guests are happy.

We hope to welcome you again soon.

See you soon!

Best Island regards,
Marcel Heid
General Manager
marcel.heid@berjayahotel.com
2828800

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 maart 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel. Kamer met bank, eethoek, koelkast en tv.
Goede inloop douche. Kleine badkamer maar compleet.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Je kunt bij halfpension 's avonds kiezen uit 4 restaurants.
Goede duikschool aanwezig.
Prima.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marjolijn D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pravir M, General Manager van Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino - Seychelles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2018
Google-vertaling

Dear Marjolijn D,

Greetings from Berjaya Beau Vallon Bay!

It gives us immense pleasure to read your comments. We are so pleased to know that you enjoyed your stay with us. Thank you!

It was a true pleasure to have you stay with us, especially on a memorable family vacation. Also we are pleased to read that you went back home with beautiful memories to cherish and even share with all of your friends and family.

The whole team takes huge pride in the work that we carry out daily to ensure that all our guests are happy.

We hope it won’t be long before you plan another trip to Berjaya Beau Vallon Bay Resort and Casino.

See you soon!

Best regards from the sunny Seychelles,
Pravir Mishra
General Manager
pravir.mishra@berjayahotel.com
2828800

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 maart 2018

Na de eerste indruk, erg muffe kamer. Hierna een andere kamer gekregen na wat aandringen. Waarna de vakantie echt kon beginnen. Huishoudelijk personeel en de bediening in de restaurants zeer behulpzaam en vriendelijk. Een persoon in de lobby vindt het beantwoorden van vragen erg lastig, en komt heel onvriendelijk over. De manager van het hotel is zeer hartelijk en behulpzaam. (geweldige vrouw.

Datum van verblijf: maart 2018
1  Bedank Mrgarden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pravir M, General Manager van Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino - Seychelles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2018
Google-vertaling

Dear Mrgarden,

Greetings from Berjaya Beau Vallon Bay!

Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Berjaya Beau Vallon Bay Resort and Casino.

Our sincere apologies for the inconvenience caused during your stay. We very much appreciate of your comments and bringing it to our attention. The matter has been taken up with the concerned departments for corrective action to avoid reoccurrence.

At the same time, we thank you for the special mention of our Marcom Manager Nexi Dennis.

We look forward for another opportunity to greet and serve you again with our Seychellois hospitality.

Best island regards,
Pravir Mishra
General Manager
pravir.mishra@berjayahotel.com
2828800

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 maart 2018

Locatie prima
Kamer: muffig
Na de vraag om een andere kamer, omdat deze heel muf rook, die we uiteindelijk kregen, maar direct hele boze gezichten.
Hun motto lijkt: NIET ZEUREN, MAAR ACCEPTEREN
Sommige mensen moeten echt iets doen aan hun manier van communiseren, met name de lobby (donkere dame met bril, erg onbeschoft)
Maar dit geldt zeker niet voor het bedienend personeel, en de schoonmakers, deze zijn heel vriendelijk.

Heerlijk genoten van het eten van onder andere, Chef Nipun.
En voor de zorg van onze kamer (348) Mahit, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Heel fijn gesproken met de manager, Josette

Kamertip: Deluxe kamer bovenverdieping, lekker rustig. LET OP, KAMERS KUNNEN HEEL MUF RUIKEN.
Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank MenM-T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pravir M, General Manager van Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino - Seychelles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2018
Google-vertaling

Dear MenM-T,

Greetings from Berjaya Beau Vallon Bay!

Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Berjaya Beau Vallon Bay Resort and Casino.

Our sincere apologies for the inconvenience caused during your stay. We very much appreciate of your comments and bringing it to our attention. The matter has been taken up with the concerned departments for corrective action to avoid reoccurrence.

Thank you for the mention of our attentive staff as the whole team takes huge pride in the work that we carry out daily to ensure that all our guests are happy.

We look forward for another opportunity to greet and serve you again with our Seychellois hospitality.

Best island regards,
Pravir Mishra
General Manager
pravir.mishra@berjayahotel.com
2828800

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 januari 2018

Voor de prijs waren dit erg mooie kamers (met jacuzzi). Het resort heeft veel restaurants en ligt pal aan het strand. Op het grote zandstrand kan je erg leuke wandelingen doen en er zijn tal van watersport activiteiten.

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Peter B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pravir M, General Manager van Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino - Seychelles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2018
Google-vertaling

Dear Peter B,

Greetings from Berjaya Beau Vallon Bay!

Thank you for your very nice review on the Trip Advisor and for being our guest at the resort!

We sincerely hope that you were able to experience the true magic of the Seychelles islands as we are truly lucky to be based in such a picturesque spot on Mahe.

Your great feedback will be passed on to the whole team here at the resort, so thank you again for providing it to us.

We pleased that you went back home with cherished memories of your lovely vacation in the sunny Seychelles.

Thank you again and we look forward to your return.

Best Island regards,
Pravir Mishra
General Manager
pravir.mishra@berjayahotel.com
2828800

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken