Anne R
Antwerpen, België

Mooie afgelegen verouderde locatie

Beoordeling van Pedracin Village
4,0 van 5 bollen5 dec 2023 beoordeeld
Prachtige locatie. Voor de rest kan deze pkaats een upgrade gebruiken.. vochtige kamers, helrmazl niet geerllug. Verroeste ijskast en safe. Nogal ver afgelegen om interessante wandelingen te doen. Vriendelijk prrsonerl maar verstaan niet wat je vraagt noch in het Engels noch Frand. Kunnen ook geen tips geven voor wandelingen in de buurt. Decplaats id zo ver afgrlegen dat er weinig aluguers passeren en je aangewezen bent op taxis.
Datum van verblijf: december 2023
Kamertip: Download je wandrlingen op Komoot en probeerctoch een collectief busje te nemen naar Cha...
2.2 km van Pedracin Village
Pool
8.7 km van Pedracin Village
Meer hotels in Ribeira Grande bekijken
Beoordeeld op 28 januari 2019 via mobiele applicatie

De omgeving is mooi wel afgelegen de kamer van het huisje simpel maar schoon.het buffet eten simpel en lauw daar is het ook meegezegd. Het ontbijt is bedroevend en wij zijn echt geen klagers helaas.zwembad is leeg en wordt schoongemaakt dus vandaag wordt er we niet geplonst.

Datum van verblijf: januari 2019
Beoordeeld op 8 januari 2019

Leuke kamer met douche in authentiek kaapverdiaans huisje, schoon en elke dag nieuwe handdoeken en schoon bed. Ook badlakens aanwezig voor het zwembad. Zwembad heerlijk na het wandelen. Voor de wandelingen kan je evt gebruik maken van de taxi's voor de deur, maar je kan ook even afdalen naar de weg om te wachten op een aluguer ( collectivo) waarmee je voor een 100 esc een eindjemee kan rijden. Eten is prima, veel Kaapverdiaanse gerechten, soms in buffetvorm, soms a la carte. De afstand tot Ribeira Grande is net te groot om daar te gaan eten. Ontbijt prima, uitgebreid met diverse Kaapverdiaanse lekkernijen.Personeel allervriendelijkst, soms met een woordje frans, soms engelssprekend.In iedergeval zeer behulpzaam.Wij hebben hier 5 dagen met plezier gezeten, maar voor wandelaars zoals wij was dat net iets teveel, omdat het aantal wandelingen vanuit deze plek beperkt is.

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 1 december 2018 via mobiele applicatie

We hadden dit hotel geboekt voor de omgeving; die was mooi. Deze plek zou zoveel potentie kunnen hebben. Ik zou het sluiten en pas weer openen na een grondige renovatie. De ‘suite’ was niet bijzonder. Ze was net gepoetst; maar je zag de haren zo liggen op de grond. Kakkerlak in kamer. De badkamer was snel douchen en wegwezen. Het zwembad werd ‘ schoongeschrobt’ om 14u ‘s middags, dus geen duik kunnen nemen. Ontbijt was karig. Een echte teleurstelling.

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 12 mei 2018 via mobiele applicatie

Positief: Uitzicht, zwembad, omgeving en ontbijt. Koffie helaas iets minder.

Negatief:
- Zeer matig tot geen Engelssprekend (jong) personeel.
- Geen advies/uitleg over wandelingen en vervoer. Het enige advies over vervoer was ontzettend duur (3000 ec.). Tip: ga langs de weg staan want er rijden voldoende taxi's (100 tot 1000 ec.).
- Vanwege ligging moest je wel eten in het restaurant van het hotel. Eten was onder de maat! Erg jammer. Lokaal is het eten veel beter en verser.
- Stuctureel werden biertjes door het personeel 10 ec duurder gemaakt, goed opletten. Pak de menu- en/od drankkaart erbij bij het afrekenen.

Datum van verblijf: mei 2018
Beoordeeld op 11 april 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben er niet gelogeerd, wel gegeten. Fantastisch uitzicht, zeker de moeite om eens heen te rijden. Is wat zoeken maar de moeite waard. Heb je kids, neem zwemgerief mee, dan kunnen de kids ondertussen wat plonsen in het zwembad.

Datum van verblijf: april 2018