Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk verblijf voor rustzoekers”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Bellersen, Noord-Rijnland-Westfalen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Pieter v
1 beoordeling
“Heerlijk verblijf voor rustzoekers”
Beoordeeld op 28 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019

Pracht uitzicht op de bergen, beneden een kleine supermarkt voor brood enz. En verder alles in Brakel op 6 km afstand! Horen vanaf het balkon alleen fluitende vogels! Aanrader voor rustzoekers want drukte kun je opzoeken als je het wilt!!

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 jul 2019
Hallo Pieter,
vielen lieben Dank für die nette Bewertung.
Ja bei uns geht es den Vögel noch gut.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Road35261 ...
1 beoordeling
“Ruim, comfortabel appartement in mooie omgeving”
Beoordeeld op 7 juli 2019 voor een verblijf in juni 2019

Fijne plek voor wie van rust en de natuur houdt. Appartement met prachtig uitzicht en met alles erop en eraan. Vriendelijke gastvrouw en heer. in de omgeving mooie beukenbossen en leuke stadjes.

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ben K
Baarn, Nederland
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Prachtige bovenwoning in een prachtige omgeving!”
Beoordeeld op 1 juli 2019 voor een verblijf in juni 2019

De woning is prachtig en volledig uitgerust met alle benodigdheden. Het heeft ons aan niets ontbroken. De eigenaren zijn zeer vriendelijk.
We hebben diverse leuke fietstochtjes in de omgeving gemaakt. Soms is het flink klimmen en daarom zijn we ook met de auto (met fietsen op de drager) naar Höxter gereden en hebben diverse fietstochtjes langs de Weser gemaakt. Dichtbij Höxter is een prachtig meer waar we, mede gezien de hoge temperatuur eind juni, heerlijk hebben kunnen zwemmen. Kortom: voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: juni 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FarAway62 ...
Nederland
1 beoordeling
“Mooi gelegen appartement, met mooi uitzicht.”
Beoordeeld op 6 november 2017 voor een verblijf in november 2017

Luxe appartement, heeft alle voorzieningen, goed internet aanwezig.
Het is gelegen in een klein dorp, winkels etc. in nabij gelegen plaatsen.
Vriendelijke mensen.

Datum van verblijf: november 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fairchild ...
Curitiba, PR
1 beoordeling
Beoordeeld op 19 november 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steffi B
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 juni 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 jun 2019
Hallo Steffi,
schön, dass es Dir bei uns in Bellersen so gut gefallen hat.
An unserem WLAN wird aktuell gearbeitet.
Wir freuen uns dich einmal wieder zu sehen.
Rita und Hubertus
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inspire37 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 13 april 2019 voor een verblijf in april 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: april 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 apr 2019
Hallo lieber Mieter,
danke für die Bewertung, hoffe ich kann Euch mal wieder hier begrüßen.
LG Hubertus
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen