Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Best Western Plus Villa Tacchi
Hotels in de buurt
Hotel Le Sorgenti(Bolzano Vicentino)
US$ 92*
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Residence Victoria(Vicenza)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 135*
US$ 118*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Aries G House(Vicenza)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 81*
US$ 76*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Piramidi Hotel(Torri di Quartesolo)
US$ 82*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Viest Hotel(Vicenza)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 86*
US$ 81*
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 68*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Key Hotel(Vicenza)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 71*
US$ 68*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 105*
US$ 81*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Restaurant Posta '77(San Giorgio in Bosco)
US$ 91*
US$ 81*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Filanda(Cittadella)
US$ 97*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (305)
Beoordelingen filteren
305 resultaten
Waardering van reizigers
127
112
39
18
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
127
112
39
18
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 305 beoordelingen
16 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi historisch gebouw gelegen in een mooi park op een rustige locatie. Sfeervol hotel met mooi meubilair en verzorgd interieur. De kamers zijn niet echt groot maar toch voldoende ruim en voorzien van alle comfort. Een minpuntje geen bidet. De kamers zijn rustiek ingericht passend bij de stijl van het hotel. Badlinnen perfect in orde. Heel vriendelijk ,behulpzaam meertalig personeel. Mooi buffet voor een uitgebreid zeer vers ontbijt . Mooi terras waar bij goed weer het ontbijt en het diner buiten kan genomen worden. Buitenzwembad met ligzetels.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Marc C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mirco Z, Direttore van Best Western Plus Villa Tacchi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juni 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Marc,
thank you very much for you nice review of Villa Tacchi, we are happy that enjoyed the old-elegant style of Villa Tacchi but also had a comfortable stay in our Hotel: in the summer the terrasse and the pool are recommended to relax in the quiet and green countryside. Next time we suggest you to ask our Reception: we have many different rooms, and our Junior Suites are very lovely and spacious. We hope to have you again here, Best regards from all the Staff of Villa Tacchi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
14
15 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige oude villa in een mooi park. Parkeren voor de deur. Niet de standaard kamer genomen maar tegen geringe meerprijs een super grote suite. Alhoewel alles in oude en klassieke stijl een prima hotel. Alle personeel vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende badkamer met moderne douchecabine. Goed werkende airco want het was zeer warm weer. In de tuin een groot en modern zwembad en ligstoelen met grote parasols. Drankjes werden ook daar geserveerd.
's Avonds buiten dineren onder parasols. Kwaliteit van het diner zeer redelijk tot goed. Ontbijt is wat mager (slordig: sap en ei niet aangevuld) maar is voldoende. Kortom een geslaagd verblijf en we raden dit hotel aan.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Een TripAdvisor-lid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mirco Z, Direttore van Best Western Plus Villa Tacchi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juni 2017
Google-vertaling

Hello,
thank you very much for your review. We are very glad that you enjoyed your stay and recommended our location, with its big park and the charme of the old venetian villa.
We also want to thank you for your critique: we take all the suggestions from our guest to offer always a better service. We hope to have you again at Villa Tacchi and for the next time we recommend to try our bike rental service: there are some lovely routes in the countryside to enjoy for a day of relax. Best regards from All the Staff.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
14 juni 2017 beoordeeld

We verbleven hier slechts voor drie nachten
personeel is erg vriendelijk
prijs kwaliteit is goed
geweldige plek om te verblijven
het is de grandeur van vroegere tijden
we zullen zeker terug komen
dicht bij Venetië , dicht bij het Gardameer.

Bedank wil_willie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Mirco Z, Direttore van Best Western Plus Villa Tacchi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juni 2017
Google-vertaling

Dear Sir,
thank you very much for your nice review, it was a pleasure to have you here at Villa Tacchi. We are glad that you liked the location and our effort in making your stay as enjoyable as possible.
We hope for sure to have you again in our Villa, maybe for a longer holiday...
Best regards from all the Staff.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2016 beoordeeld

Via een statige laan kom je naar het hotel toe rijden, ontvangst in een mooie ruimte en vriendelijk personeel.
Het is zeker iets anders dan een standaard hotel, veel leuker en elke kamer is anders.
Het is zeker een rustige locatie en ik had een kamer met uitzicht op de landerijen en zwembad.
De kamer had twee verdiepingen en was goed, niet super maar Ok, ik kwam om te slapen.
Het diner was ook goed en het serveren ging uiterst vriendelijk met een ruime keuze in het menu.
Het ontbijt vond ik heel goed en alles was ruimschoots aanwezig van eieren to vers brood en fruit...
Dit hotel is het geld zeker waard alleen zou ik het hier niet erg lang kunnen uithouden gezien het wel er ver weg is van alle bezienswaardigheden. maar als je van rust houd is het zeker een mooie optie.

Kamertip: Ver van de trappen , dat is 's avond en 's ochtends iets rustiger
  • Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Andre D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mirco Z, Direttore van Best Western Plus Villa Tacchi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 november 2016
Google-vertaling

Dear Mr Andre, we are happy that you found good the rooms and the location but also the service and the restaurant! Villa Tacchi is in a quiet place on the countryside but is near to many cities of art as Vicenza, Padova, Verona and Venezia, and our Reception is always available to suggest many other interesting places to see. If you visit us another time we suggest you to try a Superior Room or a Junior Suite, to feel entirely the charm of a traditional venetian Villa! Best regards, the Staff Villa Tacchi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk hotel in een landelijke omgeving. Mooi, schoon zwembad dat iedere dag wordt onderhouden. Onze kamer had een vrijwel geluidloze airco die perfect zijn werk deed. Het ontbijt is continentaal en uitgebreid met iedere dag vers brood, ook in het weekend. Het diner was goed van kwaliteit, maar nogal prijzig. In de nabije omgeving (binnen een straal van 10 km) zijn meerdere leuke restaurants/pizzeria's waar je goed terecht kunt. Wie van een prachtige omgeving en rust houdt, is in Villa Tacchi op zijn plaats.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank Hans v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mirco Z, Direttore van Best Western Plus Villa Tacchi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 november 2016
Google-vertaling

Hello mr. Hans, thank you very much for your words! We are glad that you enjoyed our food, it’s very important for us to maintain a good quality standard, even with a price a little higher: we are confident that our guests will see the difference. We’re looking forward to have you again at Villa Tacchi: our Reception can suggest you many interesting routes and touristic trips in the surroundings. Best regards, the Staff Villa Tacchi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken