Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prima vankatiehuis”

Beoordeling van I colori dell'Etna

Prospetto interno
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Prospetto interno
Ingresso
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Prospetto interno
Ingresso
Prospetto strada
Stanza del Tulipano Rosso
Stanza del Tulipano Rosso
Stanza del Tulipano Rosso
Stanza del Tulipano Rosso
Bagno
Stanza delle Viole
Stanza delle Viole
Stanza delle Viole
Stanza delle Viole
Bagno
Stanza della Ginestra
Stanza della Ginestra
Bagno
Bagno
Cucina
Cucina
Cucina
Cucina
Piscina
Terrazzo mansarda
Mansarda
Camera da letto mansarda
Camera da letto mansarda
Camera da letto mansarda
Cameretta mansarda con due letti singoli
Bagno
Doccia
Terrazzo mansarda
Panorama
Piscina
Panorama
Panorama Etna
Piscina
Panorama
Panorama
Panorama
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiehuis -
5 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 13 gasten
Santa Venerina, Province of Catania, Sicilië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Hans W
Ravenstein, The Netherlands
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
“Prima vankatiehuis”
Beoordeeld op 16 oktober 2017 voor een verblijf in Oktober, 2017

Uitstekend vakantiehuis ( incl. zwembad) voor verblijf van enkele dagen tot een week voor verkennen van mooie omgeving en Etna. Zeer ruim en clean.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 okt 2017
Thanks for your beautiful review. It is always a pleasure to host people like you. We are waiting for you in Sicily, best regards. I Colori dell'Etna
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carmelo R
2 beoordelingen
Beoordeeld op 19 oktober 2017 voor een verblijf in Oktober, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 okt 2017
Grazie della vostra positiva recensione. È sempre un piacere ospitare persone cortesi, gentili ed ordinate come voi. Speriamo di rivederci presto. Siete sempre i benvenuti. I migliori saluti. Rosario e M.Grazia
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Davide C
2 beoordelingen
Beoordeeld op 16 augustus 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
giustochi ...
Misilmeri, Italië
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 28 februari 2017 voor een verblijf in Februari, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 feb 2017
Grazie per la Vostra positiva recensione.
Siamo felici di averVi ospitato.
Sarà un piacere accoglierVi nuovamente presto presso la nostra struttura.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrea E
Tessin, Zwitserland
Niveau 3 bijdrager
22 beoordelingen
11 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 december 2016 voor een verblijf in Oktober, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anna O
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 31 oktober 2016 voor een verblijf in Oktober, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 nov 2016
E' stato un piacere averVi conosciuto ed ospitato. Saremo sempre ben lieti di accoglierVi presso la nostra struttura.
Grazie per la positiva recensione.
Saluti.
A presto.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frank612
Messina, Italië
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 september 2016 voor een verblijf in Augustus, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Tutto
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 sep 2016
Grazie a voi della positiva recezione. E' stato un piacere avervi ospitato presso la nostra struttura, siete molto gentili. Grazie ancora, vi aspettiamo.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 37
/ Nacht
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen