Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prima vankatiehuis”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van I colori dell'Etna

Prospetto interno
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Prospetto interno
Ingresso
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Prospetto interno
Ingresso
Prospetto strada
Stanza del Tulipano Rosso
Stanza del Tulipano Rosso
Stanza del Tulipano Rosso
Stanza del Tulipano Rosso
Bagno
Stanza delle Viole
Stanza delle Viole
Stanza delle Viole
Stanza delle Viole
Bagno
Stanza della Ginestra
Stanza della Ginestra
Bagno
Bagno
Cucina
Cucina
Cucina
Cucina
Piscina
Terrazzo mansarda
Mansarda
Camera da letto mansarda
Camera da letto mansarda
Camera da letto mansarda
Cameretta mansarda con due letti singoli
Bagno
Doccia
Terrazzo mansarda
Panorama
Piscina
Panorama
Panorama Etna
Piscina
Panorama
Panorama
Panorama
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
5 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 13 gasten
Santa Venerina, Province of Catania, Sicilië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Hans W
Ravenstein, The Netherlands
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
“Prima vankatiehuis”
Beoordeeld op 16 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017

Uitstekend vakantiehuis ( incl. zwembad) voor verblijf van enkele dagen tot een week voor verkennen van mooie omgeving en Etna. Zeer ruim en clean.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 okt 2017
Thanks for your beautiful review. It is always a pleasure to host people like you. We are waiting for you in Sicily, best regards. I Colori dell'Etna
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrizia ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 september 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AndreaP65 ...
Rome, Italië
Niveau 5 bijdrager
47 beoordelingen
18 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 24 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 sep 2018
E' stato un piacere avervi ospitato, siamo sempre a Vostra disposizione. In qualsiasi momento vorreste tonare, saremo ben lieti di ospitarvi. Grazie per la positiva recesione.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
letterios ...
Province of Messina, Italië
Niveau 3 bijdrager
9 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 10 september 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 sep 2018
Grazie per la Vostra positiva recensione. Siamo felici di averVi ospitato. Sarà un piacere accoglierVi nuovamente presto presso la nostra struttura.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RossanaS2 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 27 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 aug 2018
"Grazie per la Vostra positiva recensione. Siamo felici di averVi ospitato. Sarà un piacere accoglierVi nuovamente presto presso la nostra struttura."
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carmelo R
2 beoordelingen
Beoordeeld op 19 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 okt 2017
Grazie della vostra positiva recensione. È sempre un piacere ospitare persone cortesi, gentili ed ordinate come voi. Speriamo di rivederci presto. Siete sempre i benvenuti. I migliori saluti. Rosario e M.Grazia
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Davide C
2 beoordelingen
Beoordeeld op 16 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen