Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 102
US$ 90
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 79
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Astay(Greding)
US$ 84
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Gasthof Krone(Kinding)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 102
US$ 91
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Agoda.com
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
Beoordelingen (65)
Beoordelingen filteren
65 resultaten
Waardering van reizigers
15
32
14
4
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
15
32
14
4
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 65 beoordelingen
24 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima overnachtingscamping op weg naar Italië. Je kan zo de camping oprijden en met de caravan aan de auto aansluiten. Je kan heerlijk eten in het restaurant van het hotel of bij de naastgelegen MacDonalds. Gratis WiFi en voor € 15 per nacht (caravan en 2p) niet duur.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Ineke K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Overnachting was keurig, goed ontbijt en avondeten. Gangen alleen erg rumoerig en dus goed te horen op de slaapkamer. Kamer was keurig schoon bed prima alleen kussen wat zacht. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam!

Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
Bedank Chris R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2016 beoordeeld

Op onze terug reis vanuit Kroatië logeren we erg graag bij Bauer- Keller
Een gemoedelijke lokatie met vriendelijk personeel snelle bediening in het Restaurant de Hotel kamers zijn recentelijk meest vernieuwd en voldoen aan alle eisen
De Beierse keuken is erg goed en de menu kaart vriendelijk geprijsd
Wij komen er al jaren met erg veel plezier
ook al mede door de gast vrijheid en herkenning van het personeel

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank Henk R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Al tientallen jaren overnachten wij in dit hotel met ons gezin wanneer wij voor vakantie naar Italië gaan. Zowel op de heen- als de terugreis is dit ons vaste stekkie. Heerlijke regionale Beierse keuken en prima slaapkamers.
Hotel ligt op plm. 200 meter van de A9 ( Nürnberg - München). Ook zeer bekende overnachtingsplaats voor caravans en campers.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Geert A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2016 beoordeeld

Prettig Hotel, en perfecte keuken. Wij maken in principe alleen gebruik van het restaurant voor het diner en het ontbijt. Dit is altijd perfect, en afgaande op deze ervaring zal het in het hotel niet anders zijn. Een aanrader op doorreis meteen langs de snelweg bij alslag Greding bij Nurnberg. Vriendelijk personeel en lang wachten op je eten is er niet bij, ook niet als het vol zit. Ge geolied team in de keuken en in het restaurant.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Hans C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken