Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Geweldige ervaring

Als je op zoek bent naar een olifanten opvang die goed zijn voor de olifanten en ook echt alleen ... meer lezen

Beoordeeld op 17 augustus 2019
Mendy J
via mobiele applicatie
Olifanten met respect behandeld

Een mooie ochtend waarbij opvalt dat de olifanten met respect worden behandeld. De dieren zijn ... meer lezen

Beoordeeld op 28 maart 2019
markenriab
via mobiele applicatie
Lees alle 729 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Bophut
vanaf US$ 67,54
Meer info
vanaf US$ 35,46
Meer info
vanaf US$ 67,54
Meer info
vanaf US$ 26,51
Meer info
Beoordelingen (729)
Beoordelingen filteren
729 resultaten
Waardering van reizigers
660
45
11
3
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
660
45
11
3
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 729 beoordelingen
Beoordeeld op 17 augustus 2019 via mobiele applicatie

Als je op zoek bent naar een olifanten opvang die goed zijn voor de olifanten en ook echt alleen olifanten opvangt die gered zijn uit circussen of kampen waar ze bereden worden, moet je hier zijn! Er word niet met de olifanten gefokt en ze lopen vrij rond. Je kan niet met ze ‘badderen’ of op ze rijden. Je mag naar ze kijken en leert hun verhalen. Je mag ze voeren en foto’s van ze maken zonder dat de beesten er last van hebben. Het is een prachtige maar heftige ervaring die je niet snel zult vergeten! Deze opvang is ook goedgekeurd door verschillend olifanten rescue organisaties. Wat helaas de meeste olifanten opvangen niet zijn in Thailand. Ga dus ook niet naar andere opvangen waar dit niet het geval is want de beesten worden er vreselijk behandeld. Dit is dubbel en dwars je geld waard en het gaat nog is naar een goed doel ook!

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Mendy J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 maart 2019 via mobiele applicatie

Een mooie ochtend waarbij opvalt dat de olifanten met respect worden behandeld. De dieren zijn vanuit een hopeloze situatie gehaald en een nieuw leven starten. De elephants trekking zijn vaak een plek waar de olifanten worden misbruikt. Een rit van een half uur of een uur met mensen in de mand en met de keepers die ze met haken dwingen. En dat de hele dag door. De dieren hebben vele littekens en een kromme rug. Bij elephants sanctuary worden ze beter behandeld en is mooi om te zien.

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank markenriab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 januari 2019

Fijn om op deze manier te kunnen bijdrage aan het welzijn van deze mooie dieren!( Ipv toeristen ritjes op hun rug te maken :s, waardeloos dat dit soort ritjes nog steeds worden aangeboden.)
In de sanctuary lopen de olifanten in vrijheid rond en worden ze verzorgd door lieve vrijwilligers , de gidsen die de groepen rondleiden weten veel leuke info te vertellen. Onze gids Ri deed het prima :-) en was super enthousiast + sprak goed engels.
Na een korte intro mag je de olifanten bananen geven & hierna volgt een wandeling door het gebied waar de olifanten rustig mogen leven. Er wordt afgesloten met een buffet lunch als je de ochtend tour boekt. Vervoer naar en terug vanuit de sanctuary was prima geregeld met minivans.

Datum van activiteit: januari 2019
Bedank Marieke M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2018 via mobiele applicatie

Was een mooie halve dag, zonder dat de dieren geforceerd iets moeten ondernemen. Was de hogere prijs zeker waard in ruil voor een betere behandeling van de olifanten op dit moment en in de toekomst. Transfer van en naar hotel was op tijd en comfortabel. ‘S middag krijg je een vegetarisch buffet aangeboden indien je de ochtend sessie boekt.

Datum van activiteit: oktober 2018
2  Bedank rastasurferdude
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2018 via mobiele applicatie

Ochtends op tijd opgehaald bij hotel om vervolgens met ander stel naar de olifanten te worden gebracht. Hartelijk ontvangst door diverse medewerkers en mocht direct een T-shirt gaan aantrekken voor knuffelen met olifanten. Super om met elkaar de olifanten eten te geven/ wasssen/ zwemmen. Ondanks dat het super commercieel is, wel de moeite waard om met de grote vrienden een ochtend door te brengen. Olifanten zien er relaxed uit en lijken zich prima te vermaken in het verblijf. Na de tour bij de olifanten wordt je naar een prachtige locatie in de bergen gebracht voor een heerlijke lunch met prachtig uitzicht. Geweldige ervaring om te mogen meemaken

Datum van activiteit: september 2018
Bedank michelsP7804GA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken