Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk appartement”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Montenegro, Faro District, Algarve

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

femkeb170 ...
Silvolde, Nederland
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Heerlijk appartement”
Beoordeeld op 1 september 2018 voor een verblijf in september 2018

Wat en fijn appartement! Ruim en 2 balkons, waar het heerlijk vertoeven is savonds.
Het appartement ziet er perfect uit en er is zelfs tot in de puntjes gedacht aan informatieboekjes van de plaatsen erom heen. We waren met ons 2en maar ruimte genoeg voor 4 personen.
We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de bbq die op het balkon staat. De regendouche is ook heerlijk op de ruime badkamer.
Sonja is een gastvrije vrouw die erg behulpzaam is. We werden zelfs opgehaald vanaf de luchthaven. Voor vragen konden we bij haar terecht.
Dit appartement raden wij iedereen zeker aan!

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 sep 2018
Wat fijn dat jullie het zo naar je zin hebt gehad. Ik probeer het mijn gasten zo aangenaam mogelijk te maken zodat iedereen met een goed gevoel weer terug gaat naar huis of een andere bestemming.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Quest6223 ...
Pecq, België
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 okt 2017
Merci de votre évaluation positive. Je suis content de cela.
Malheureusement, je ne pouvais pas vous rencontrer, mais avec le courrier et le téléphone, nous avons eu un bon contact.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarylOou ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 13 september 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 sep 2016
Hello Marylou,
Thank you so much. Next time there will be a tire-bouchon (haha).
Next year I will be probably the whole summer in Faro. So, who knows, I will meet you than.
Greetings
Sonja
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen