Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 160
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 153
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 13-12-22
Trip.com
US$ 143
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 160
Hotels.comUS$ 153
Lol.travelUS$ 189
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.509)
Beoordelingen filteren
2.510 resultaten
Waardering van reizigers
1.710
564
169
47
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.710
564
169
47
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.510 beoordelingen
Beoordeeld op 2 augustus 2022

Hotel was ver boven onze verwachtingen!

Service was meer dan perfect, kamers waren mooi en ruim.
Hotel ligt op een prachtige locatie aan de rand van een berg.
Personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

Alles was iets meer aan de prijs, vergeleken met de rest van het eiland maar dit was ook wel te verwachten gezien de sterren die het hotel heeft. totaal niet overpriced.

Kamertip: Wij hadden een kamer met zeezicht, dit is wel aan te raden omdat je aan de binnenkant van het hotel vrij beperkt zicht hebt
Datum van verblijf: juli 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ramonvw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Savoy Signature, Diretor-Geral van Saccharum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2022
Google-vertaling

Dear Mr. Ramon,
Greetings from Calheta!

First of all, we would like to thank you for your wonderful review regarding your recent stay at Saccharum hotel.
We are pleased to hear that you had a lovely stay and that our facilities, services and sea views met your expectations.
We hope to have the pleasure of welcoming you again in the future for a new “Saccharum Experience”.

Warmest regards,
Bruno Teles
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juli 2022

Een prachtig hotel, hele mooie kamers en zwembaden. Zeer goede voorzieningen en een fantastisch ontbijt. De kamers werden zeer goed bijgehouden. Erg vriendelijk personeel. Bij de beach bar staan bedden en Bali bedden gratis voor gasten. Een tipje: de muziek in de beach bar was erg eentonig. Behalve als de DJ er was. Een hele mooie locatie met prachtig uitzicht op bergen zee. Kortom een 10

Datum van verblijf: juni 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Marcelmus
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Savoy Signature, Diretor-Geral van Saccharum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juli 2022
Google-vertaling

Dear Mr. Marcel,
Greetings from Calheta!

First of all, we would like to thank you for your wonderful review regarding your recent stay at Saccharum hotel.
We are pleased to hear that you had a lovely stay and that our facilities, services and sea views met your expectations.
We hope to have the pleasure of welcoming you again in the future for a new “Saccharum Experience”.

Warmest regards,
Bruno Teles
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2022

Perfect hotel met uitgebreid ontbijt, rust en uitstekende faciliteiten. Ook een strandbar aanwezig. Overal voldoende ligbedden bij zwembad waar reserveren gelukkig niet was toegestaan! Kamer iedere dag schoon en heerlijk uitzicht op zee.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank anitakroon
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Savoy Signature, Diretor-Geral van Saccharum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juni 2022
Google-vertaling

Dear Mrs. Kroon,

Greetings from Calheta!

First of all, we would like to thank you for your wonderful review regarding your recent stay at Saccharum hotel.
We are pleased to hear that you had a lovely stay and that our facilities, services and sea views met your expectations.
We hope to have the pleasure of welcoming you again in the future for a new “Saccharum Experience”.

Warmest regards,
Bruno Teles
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2022 via mobiele applicatie

Direct bij aankomst top ontvangen door professioneel en zeer vriendelijk personeel. Hotel ziet er mooi en trendy uit. Alles klopt aan dit hotel , zeer goede kamers, top ingericht, heerlijke douche en goede bedden . Restaurant is prima zowel (zeer uitgebreid) ontbijt als ook het avondeten. Personeel zeer vriendelijk en correct. Iedereen weet wat ze moeten doen om het jou naar je zin te maken . Ligging direct aan zee en met auto goed bereikbaar. Zwembaden zeer mooi , zelfs een infinity pool met prachtig uitzicht over de zee. Dit is een aanrader om te boeken als je Madeira wilt bezoeken en met auto te verkennen !!

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mafetijink
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Savoy Signature, Diretor-Geral van Saccharum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2022
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Calheta!

First of all, we would like to thank you for your wonderful review regarding your recent stay at Saccharum hotel.
We are pleased to hear that you had a fantastic stay in our hotel and that our facilities, food and the service provided by our team met your expectations.
We do hope to have the pleasure of welcoming you again for a new “Saccharum experience”.

Warmest regards,
Bruno Teles
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2022 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Warme ontvangst. Kamer nr 620 is super. Met zicht op zee. Alles was aanwezig. Als je kan neem dan Premium, het is de moeite waard. Je hebt zo veel voordelen. Kamermeisjes zijn niet allemaal even aandachtig en vergeten soms aan te vullen waar nodig. Maar als je er naar vraagt, geen probleem. Hygiëne is Top. We hebben eenmaal het restaurant geprobeerd en is aan te raden. Niets beter in Calhetta. Wij waren veel en soms ver onderweg, dus niet altijd op tijd terug. We hebben ook het avondbuffet uitgeprobeerd en is ook aan te raden. In de ontbijtzaal is het personeel ook niet allemaal even aandachtig. Maar het buffet= ongelooflijk. Alles is aanwezig en als je aan iets kan denken van niet, vraag het en je krijgt het. WE COME BACK!!!

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank dianevdb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Savoy Signature, Diretor-Geral van Saccharum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2022
Google-vertaling

Dear guest,

Greetings from Calheta!

First of all, we would like to thank you for your wonderful review regarding your recent stay at Saccharum hotel.
We are pleased to hear that you had a fantastic stay and that our facilities, services met your expectations and that our staff had a positive contribute for it.
On this opportunity, we would like to inform that our hotel has a modern design inspired in a sugar cane factory, which is waht makes our hotel so special and unique.
We do hope to have the pleasure of welcoming again for another “Saccharum Experience”.

Warmest regards,
Bruno Teles
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken