Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Muy Bien”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van El manso

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 3 gasten
Tijarafe, La Palma, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Harrie B
Niveau 2 bijdrager
3 beoordelingen
“Muy Bien”
Beoordeeld op 16 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018

Casa El Manso is muy bien. Gelegen zo'n 1,5 km ten noorden van Tijarafe. Een hele mooie casa met privé zwembad, lekker zonneterras en BBQ. Compleet ingericht, netjes, schoon en van alle gemakken voorzien die je je in een vakantie wenst. Met in Tijarafe alle voorzieningen voorhanden zoals een bank, een Spar supermarkt en diverse restaurantjes.
Wij houden van naturisme en hebben vooraf gevraagd hoe het zat met de privacy. Die is voldoende. Geen inkijk van nieuwsgierige blikken van buitenaf. Wel woont de eigenaar in het naastgelegen huis en van daar af is er wel inkijk. Ik heb gemerkt dat de eigenaar op een respectvolle manier omgaat met naturistische gasten. Maar helemaal vrij is het niet. Toch hebben wij het als voldoende ervaren.
El Manso is een prima plek van waaruit je het mooie La Palma kunt ontdekken. Zowel naar het noorden, het zuiden en oosten is het goed te rijden. Al moet gezegd worden dat autorijden op La Palma een avontuur op zich is. Een auto is wel noodzakelijk eigenlijk.
Kortom, wij hebben erg genoten van dit fantastische vakantiehuisje. Met recht was het Muy Bien.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AliH8691
Niveau 6 bijdrager
255 beoordelingen
25 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 60 nuttige stemmen
Beoordeeld op 21 juli 2018 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jan v
Leeds, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 maart 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 mrt 2018
Muchas gracias por su opinión.Nos complace saber que nuestros clientes se van satisfechos de nuestros alojamientos.Esperamos volver a verlos por aquí. Saludos Agustín"
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
salutdefr ...
France
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 22 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 aug 2017
Muchas gracias por su opinión.Nos complace saber que nuestros clientes se van satisfechos de nuestros alojamientos.Esperamos volver a verlos por aquí.
Saludos
Agustín
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kvl623
Kassel, Duitsland
Niveau 4 bijdrager
24 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 2 oktober 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 okt 2016
"Muchas gracias por su opinión y esperamos verle nuevamente por aquí. Saludos"
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen