Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 91
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 89
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
US$ 89
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
PricelineUS$ 91
TravelocityUS$ 89
Orbitz.comUS$ 89
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (107)
Beoordelingen filteren
107 resultaten
Waardering van reizigers
32
34
26
11
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
32
34
26
11
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 107 beoordelingen
Beoordeeld op 19 april 2022 via mobiele applicatie

Hotel mede uitgezocht vanwege de koelkast op de kamer. Deze was defect en is niet vervangen. Een aantal TV zenders werkten niet. Kamer was in orde, ontbijt en diner lekker. Maar moesten €4,80 bijbetalen voor de frites bij het 2 gangen diner? Frites horen er toch bij, en €4,80 is duur voor een klein bakje, 2 x gebakken frites. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Hotel ligt midden in het dorp, waar je niet gratis kan parkeren..

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marionneb2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 maart 2022 via mobiele applicatie

Kamer standaard wat klein en donker omat weinig daglicht naar binnen kan
Badkamer prima en ontbijt ook goed verzorgd
Dagelijkse schoonmaak pluspunt alsmede afgesloten fietsberging met Oplaadpunt fiets
Kamer gehorig
Bediening vriendelijk en gepaste houding

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank H v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 januari 2022 via mobiele applicatie

Het was op zich een prima verblijf maar er zaten nogal wat minnen aan.

Min: De receptie/ontvangst is belangrijk denk aan goed aangegeven parkeerplaatsen ook als je eventjes komt inchecken. De incheck verliep rommelig.

Min: De kamer, er ontbraken nog al wat praktische elementen. Helemaal als je comfort plus kamer besteld

Min: Het ontbijt was karig, een vriendelijke lach of goedemorgen kon er niet vanaf.

Prima voor een nacht als je omhoog zit.

Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Huurman1968
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 december 2021 via mobiele applicatie

Wij verbleven 1 nacht bij dit hotel via Social Deal.
We hadden een arrangement met eten op de kamer.

Allereerst was het personeel vriendelijk, niks op aan te merken.
De kamer was netjes, wel echt giga warm, verwarming stond op heel heet. De douche is niet gemaakt voor lange mensen, mijn man paste niet onder de regendouche, heel jammer. De bedden zijn echt heel zacht en zijn twee individuele bedden, ook jammer.

Het eten was niet om over naar huis te schrijven. €4,50 voor een brood plankje, 1 tapenade en 1 kruidenboter en een half koud stokbroodje. de carpaccio was smakeloos, het hoofdgerecht en het toetje waren prima te doen.
Eten op de kamer heeft niet onze voorkeur, vooral niet op zo’n kleine kamer maar we begrijpen de situatie.

Voor een nachtje wanneer je veel weg bent is het best ok. Maar dit is niet de plek om romantisch een arrangement te boeken.

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank KimvdW88
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 november 2021

Kamer was best oke, behalve dat whirlpool het niet deed. Bedden schoven ook steeds uit elkaar en mijn kamer was niet schoongemaakt om 14.30 uur. Ontbijt was ook oke, jammer dat er geen buffet was. Kwaliteit avondeten in restaurant Studlers viel tegen; simpel opgemaakt en nauwelijks saus. De gangen kwamen veel te snel na elkaar, erg gehaast, terwijl ik een rustiger tempo had aangegeven. Ook dat de rekening niet op de kamer kan is erg achterhaald.

Datum van verblijf: november 2021
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank K9184KEpetrav
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken