Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“twee keer goed gegeten”
Beoordeling van Restaurant Studlers

Restaurant Studlers
Geclassificeerd als nr. 23 van 34 Restaurants in Bergen
Prijsklasse: US$ 18 - US$ 35
Gegevens restaurant
3 weken geleden beoordeeld

Studlers was voor ons het restaurant waar we konden gaan lunchen omdat wij verbleven in Hotel Joli (zelfde eigenaar), Wij hebben daar een prima twee gangen diner mogen nuttigen in de open lucht. Het was mooi weer en dan was het genieten. Personeel was vriendelijk en het eten was goed.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Marcelt343
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (56)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 56 beoordelingen

4 weken geleden beoordeeld

Hotel Breeburg geboekt met een arrangement bij Studlers. Mooi opgemaakte borden en heerlijk eten.
Ook voor mijn gezelschap vegetarische keuze.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Leontine A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Ongelofelijk slechte ervaring. De biefstuk stonk, en zag grijs.. Bediening liep ook niet lekker, meerdere malen dingen vergeten, rennen terwijl het niet druk was etc.
Nadien waren er 2 uit ons gezin ziek van.

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank Passenger32812813777
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2021 beoordeeld

de reservering voor het diner was door hotel Joli niet door gegeven aan het restaurant, dus geen plek voor ons, we werden in een achteraf zaaltje gedumpt, naderhand werd het wat stiller in het restaurant en kregen we een betere plaats. Erg lang op het eten gewacht, en wij wonden het hoofdgerecht, heel erg minimaal, een halve vis, met wat saus en 3 stukje paprika en champignons en 3 stukje aardappel, dat is wel erg karig als hoofd gerecht.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank 44gerdav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2021 beoordeeld

Heerlijk gedineerd met mijn gezin. De porties zijn dusdanig klein dat onze zoon (8) na het eten nog niet uitgegeten was. Jammer dat het personeel niet een keer heeft gevraagd of alles naar wens was...

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Tijgernijntje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Studlers bekeken, bekeken ook

 
Bergen, Noord-Holland
Bergen, Noord-Holland
 

In Restaurant Studlers geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.