Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (32)
Beoordelingen filteren
32 resultaten
Waardering van reizigers
13
14
3
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
13
14
3
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 32 beoordelingen
Beoordeeld op 10 maart 2017

In de Oudhollandse vestingplaats Heusden welke is gelegen aan de Maas, dichtbij de Loonse en Drunense duinen en de stad 's-Hertogenbosch. Dit schilderachtige dorp met veel galerieën en zijn geschiedenis is de moeite van een bezoek waard. In de Verdwaalde Kogel kun je goed eten tegen betaalbare prijzen. De bediening is vlot en correct, parkeerplaats voor de deur.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank denis k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2016

Gewoon hotel op mooie plek in mooi dorpje. We hadden klachten over onze kleine kamer en die werden heel goed opgelost door een andere kamer aan te bieden. Personeel is uitermate behulpzaam. Ontbijt is prima

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Marcd256
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2016

Hier zijn we met ons gat in de boter gevallen. Toppie service: vlotte bediening en super vriendelijk personeel. Wij hadden per toeval een super kamer, de anderen van ons gezelschap hadden een kleinere kamer, soms eng te noemen, maar dat namen ze met de glimlach er bij... het ontbijt, de picknick waren dik in orde en het avondeten was subliem! We hadden gekozen voor de formule: vestingarrangement 3 gangen. 3 keer konden we kiezen tussen telkens andere gerechten en we kregen 3 keer een heerlijk aperitief met telkens andere lekkere hapjes.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank tittieke1953
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rauwerda, Eigenaar van Hotel In den Verdwaalde Koogel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juli 2016

Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Wij hopen u graag nog een keer terug te zien.
Met vriendelijke groet,
Monique en Auke Rauwerda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2016 via mobiele applicatie

We komen hier al jaren. In de zomer is eten op het terras elke keer weer een feest(je).
Prima attente bediening informeel/correct. Heerlijke kaart met verzorgde gerechten. 4 gangen keuze menu genomen. Brabantse gezelligheid in de mooie entourage van dit vestingstadje.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marcv39
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rauwerda, Eigenaar van Hotel In den Verdwaalde Koogel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juni 2016

Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Graag tot een volgende keer.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2016 via mobiele applicatie

We hebben hier een lekkere lunch gebruikt. We hebben genoten van de heerlijke asperges soep met buitengewoon lekker en vers brood. De bediening is vriendelijk, en het is heerlijk om te wandelen in dit gezellige dorpje met stadswallen. Het restaurant staat aan een gezellig pleintje met diverse andere eetgelegenheden.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Hugpas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken