Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“We had an excellent holiday!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 5 gasten
Playa de Fanabe, Adeje, Tenerife, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
gudrun d
Sint-Niklaas, België
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“We had an excellent holiday!”
Beoordeeld op 24 november 2016 voor een verblijf in november 2016

Het was een héél mooie vakntie! Deze keer heeft de eigenaar ons een ander appartement aangeboden. Dit was zeer mooi gelegen , wat een uitzicht!!! Wij keken net over de baai van Las Americas! In het appartement is alles aanwezig en de ligging is subliem,op wandelafstand van GranSur shoppingmall, Aquapark, en van het strand van Las Americas. Wij hedden een heel goed contact met Victor, hij stond altijd voor ons klaar .Super Victor! Bij aankomst in het appartement stond er een welkomspakket klaar, dat was een leuke verrassing! Op het eind van de week hebben we onze Damage Deposit terug gekregen en hij heeft ons zelfs de rit terug naar de luchthaven aangeboden!Gratis! Omdat we vaste klanten zijn..... Bedankt Victor, je ziet ons zeker terug!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: the vieuw and location
Reisgroep: Vrienden
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 nov 2016
U bent van harte welkom elke keer, en we zijn blij om je weer te zien! :)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2017 voor een verblijf in december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
7 jan 2017
Thank you guys for your review.
I am very sorry to hear you haven´t read about the fees, however should kindly point your attention they all described in my advert in Holiday Lettings Overview section under "more details", and you can check it yourself.
It is also mentioned in my advert that apartment is situated in front of Aqua-Park and location coordinate shows where it is exactly.
Going up and down the hill is good, and it was definitely a healthy thing for you guys, as it keeps you fit, and definitely in a better state then when you arrived to check-in... where two of you hardly could stay on their feet, probably you stated celebrating New Year Eve in the plane .... :))) but it's OK... :)))

And In front of Aqua-Club there is a Spa-center, where are situated jacuzzis, saunas, etc, as obviously these are not inside my apartment. :))

And using this opportunity would like to say you thank you for leaving the property in a clean and organised state.

Happy New Year, and thank you for staying in my property! :))
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Victor Z
Kiev, Oekraïne
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 24 november 2016 voor een verblijf in oktober 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Vistas al mar y Barbacoa en la terrasa
Minpunten: vacaciones demasiado cortas...
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 nov 2016
Gracias por dejar apartamento así de limpio, de verdad lo apreciamos mucho, y gracias por valorar nuestros esfuerzos!
Y como siempre, os espero muy pronto, queda poco hasta Navidad!!! :))
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen