Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“majustieuze burcht”
Beoordeling van Forte di Bard

Forte di Bard
Geclassificeerd als nr. 1 van 6 dingen om te doen in Bard
Certificaat van uitmuntendheid
Attractiegegevens
16 juli 2018 beoordeeld

Deze majustieuze burcht is eenvoudig te bezoeken door de panormalift. Je betaalt enkel voor wat je wenst te zien maw als er een tentoonstelling is waarvoor u geen interesse heeft dan kan u deze eenvoudig weglaten uit het entreeticket. Zeer verzorgde ruimtes. Ook voor kinderen zeker een aanrader. Trek enkele uren uit voor dit bezoek!

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank dhondtdeneve
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.354)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

1 - 5 van 2.354 beoordelingen

10 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk om te zien, je kunt gratis naar boven om de verschillende verdiepingen van het fort te bezoeken. De verschillende musea kan je bezoeken en betaal je pas boven bij de ingang zelf.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank BartVeen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2017 beoordeeld

Toevallig langsgereden op weg van het ene naar het andere hotel tijdens een roadtrip door de Alpen. Meer dan de moeite waard om te bezichtigen (voldoende parkeergelegenheid, waarvan een parkeergarage onderaan het fort, welke in ons geval helaas vol was, maar voldoende parkeergelegenheid in het nabijgelegen dorpje). Op enkele tentoonstellingen na volledig gratis toegankelijk en bovendien voorzien van liften en 'funiculars' die je tot aan het bovenste bastion brengen (waar je prima kunt lunchen overigens). Vanzelfsprekend kun je ook naar boven/beneden lopen!

Datum van activiteit: juli 2017
2  Bedank edgar_was_here
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 oktober 2016 beoordeeld

Prachtige, goed bewaarde citadel die de omgeven beheerst. Goed aangelegde parking, liften voor de bezoekers en prachtige vergezichten.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank 541johand
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
2 oktober 2016 beoordeeld

Prachtig goed onderhouden fort met een mooie geschiedenis. Hoe een kleine toren uitgroeide tot een fort;

- Bereikbaar met 4 liften. Het fort zelf wandel je gratis door, enkel voor de museums betaal je ingang.

- Rolstoeltoegangkelijk
- Honden toegelaten
- Het fort werd ook gebruikt voor de openingscène van de film Avengers, Age of Ultron
Een hele mooie museum hiervan aanwezig

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank KatrienGerry
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Forte di Bard bekeken, bekeken ook

 

In Forte di Bard geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding