Goede kamer. Incheck procedure is snel en gemakkelijk. Ook zijn de kamers schoon en netjes. Is prima voor 1 of 2 personen, al is het bed wat klein voor 2 personen denk ik.
Verder helemaal in orde en dichtbij het vliegveld
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Verder helemaal in orde en dichtbij het vliegveld
We waren in de buurt voor een festival en zochten een goedkope kamer.
Zo kwamen we bij best deal terecht.
-goedkoop
-gratis parking (vergeet wel niet je hotel ticket/bon achter je autoraam te leggen)
-Best wel ruime kamers voor deze prijs.
-/+
-Afgelegen
-Lawaaierig hotel/ niet goed geïsoleerd... tijdens ons verblijf wakker geworden van andere hotelgasten die op de gang aan het praten waren.
-incheck via een automaat. Bij ons ging dit prima, bij vrienden liep de automaat even vast.
-Niet teveel in detail kijken naar netheid. (stofnetten ect)
-Geen ontbijt in de buurt, maar wel mogelijk in Weeze zelf om ergens te ontbijten
=> Voor deze prijs zeker een ok kamer.
Mooi hotel simpel houdt er rekening mee dat het in de middle óf nowhere zit. Geen winkel in de buurt aan de overkant van de weg kun je de bus naar weeze bahnhof lekker pakken daar hebben wij ge dineert. Er gaat vanaf het hotel overdag elk uur een pendelbus naar weeze airport. Wij zijn wezen lopen met 15 min lopen ben je op de airport. De weg is niet zo veilig geen stoep te vinden dus we liepen aan de kant van een autoweg.
Verder had het hotel eem automagisch in en uitchek systeem heel handig.
In de kamer een douche toilet tv bed en bureau. Bed was klein net aan voor 2 personen en was keihard. Kraakt heel erg. En het hotel is heel gehorig. Maar prima voor een nachtje vergeet alleen geen eten en drinken dus
Hotel op loopafstand van de terminal (15 minuten wandelen). Voldoende parkeergelegenheid. Goedkope kamers, maar daarvoor een prima kamer met goed sanitair en een prima bed. Ook lekker rustig. Geen ontbijt of restaurant. Puur gebruiken voor een overnachting bij een vlucht.
Backto basic, geen tierlantijnen, maar gewoon een goed bed in een nette kamer. Slapen, en niet meer dan dat, zo kan ik het het best omschrijven. Op een steenworp afstand van Weeze Airport, en alhoewel de kamers een klein beetje gehorig zijn, heb ik absoluut geen last gehad van vlieglawaai, maar in plaats daarvan fluitend vogeltjes.
einige accomodatie op weeze vliegveld, dus het beste :) simpel maar schoon en genoeg voor een nacht als je vroeg moet vertrekken. Ook makkelijk online te regelen. stukje lopen naar de restaurant op het vliegveld zelf, en weinig keus voor avondeten. Dus eet maar voor dat je komt.