Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 86
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 88
US$ 79
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 21% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 21% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 100 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 90
US$ 85
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Gratis annuleren tot 21/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 140
US$ 134
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 96
US$ 85
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 97 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 198
US$ 182
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 84
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 332
US$ 93
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 114 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 76
Travelocity
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 86 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (243)
Beoordelingen filteren
243 resultaten
Waardering van reizigers
59
101
64
13
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
59
101
64
13
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 243 beoordelingen
22 februari 2017 beoordeeld

Kamertip: Alles was top in orde .
  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Hotel-cmanager, Directeur général van Ibis budget Aachen Raeren Grenz, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 februari 2017

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
19 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een typisch doorreishotel,goed voor 1 nacht,kamers waren klein,en ontbijt was gewoon,niks teveel maar niks tekort,ideaal als tussenstop,vriendelijk personeel,en voldoende parking,wel eventjes rijden om nog iets te zien

Verbleef: december 2016
Bedank Johan100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia D, Manager van Ibis budget Aachen Raeren Grenz, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 december 2016

Beste Johan,

Hartelijk bedankt voor je mooie en eerlijke review.
Het is voor ons heel belangrijk om feedback te krijgen. Hierdoor kunnen wij ons produkt of service verbeteren daar waar nodig.

Nogmaals bedankt en hopelijk mogen wij u binnenkort nog eens bij ons begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Silvia De Giorgi
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een goed ontbijt. Makkelijk bereikbaar via de autoweg. Zo in Aachen en zo in België. Bed was beetje hard maar personeel uiterst vriendelijk. Ontbijt is niet heel erg uitgebreid maar prima. Alleen jammer dat er geen eitjes waren

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
1  Bedank Danielle C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia D, Manager van Ibis budget Aachen Raeren Grenz, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 december 2016

Beste Danielle,

Bedankt voor de leuke beoordeling.
Het doet ons keer op keer plezier om positieve feedback te krijgen.
En ook bedankt voor de opmerking ivm het ontbijt. Wij zijn er bij om te kijken hoe of wat wij kunnen veranderen aan ons buffet. Ik hou de opmerking in mijn achterhoofd.

Hopelijk mogen wij u binnenkort nog eens bij ons begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Silvia De Giorgi
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2016 beoordeeld

Vriendellijk en behulpzaam personeel, vrij snel internet aangezien ik 2 kranten vrij vlug kon downloaden. Ondanks de autostrade vrij goed geslapen met gesloten venster.
Misschien een tip voor het hotel plaats airco , want in de zomer zou het er te warm kunnen zijn

  • Verbleef: december 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
1  Bedank Dewolk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia D, Manager van Ibis budget Aachen Raeren Grenz, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 december 2016

Beste,

Van harte bedankt voor de mooie feedback die u ons gegeven hebt.
Hiervoor doen wij het. Het is het belangrijkste voor ons dat u als klant tevreden bent.
Hopelijk zien wij u binnenkort nog eens in ons hotel.
Met vriendelijke groeten,

Silvia De Giorgi
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed budget hotel op de grens tussen belgie en duitsland bij aken. Prima bed. Kkeine kamer. Wifi deed het niet geweldig. Gratis parkeren. Parkeren is veilig. Ontbijt was erg goed. Vriendelijk personeel. Aan te raden. Wellicht zeer warm in de zomer. Geen airco.

Verbleef: december 2016, reisde voor zaken
Bedank Joost V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Silvia D, Manager van Ibis budget Aachen Raeren Grenz, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 december 2016

Beste Joost,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel!
We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.
Ook bedankt voor je opmerking van de airco. Dit nemen wij zeker mee naar een volgende vergadering.

Hopelijk tot een volgende keer.

Met vriendelijke groeten,

Silvia De Giorgi
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken