Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastic!!!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 7 gasten
Mullins, Saint Peter Parish, Barbados

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 16 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Be-4-U-Go
Scotland
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gary B
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 19 maart 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 mrt 2018
Thank you for a great review. We do try to offer a enjoyable stay. So glad you enjoyed our Villa and saw some of the island. We also love being so close to the beach. Come again anytime!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ian G
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 aug 2017
Thank you for staying at Spindrift for your visit to Barbados. So glad your grandsons had a wonderful time as family time is important.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AugustD12 ...
Tuckerton, New Jersey
Niveau 3 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 12 oktober 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Location
Minpunten: Needs updating and outdoor grill
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 okt 2016
Thank you for booking with us and for your kind review. We are currently updating and refurbishing our little piece of the rock, so your next stay will be even more enjoyable.
And as you pointed out . . . It is all about your proximity to the beach.
Regards until your next visit,
Mike and Sue
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMAN109
Huddersfield, Verenigd Koninkrijk
Niveau 6 bijdrager
15 beoordelingen
11 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 54 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 mei 2016 voor een verblijf in mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The verandah
Minpunten: Leaving
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 mei 2016
Gman - Thank you for enjoying and relaxing at Spindrift. It has been our pleasure to correspond with you over the last year - preparing for your 2 weeks. All the best to your family, J, the 2 Ps, et al.- you are welcome back anytime.
Sue & Mike
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bigmommap ...
Dublin, Ierland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
Beoordeeld op 6 oktober 2015 voor een verblijf in juli 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Location
Reisgroep: Large Group
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 okt 2015
Thank you for choosing Spindrift and for your kind review. So pleased that our villa was a comfortable and convenient spot for your family holiday. You are welcome back anytime!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen