Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 127
Geen aanbetaling vereist
Priceline
US$ 127
Official Site
US$ 56
Agoda.comUS$ 126
Vio.comUS$ 126
eDreamsUS$ 127
alle 9 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.416)
Beoordelingen filteren
2.416 resultaten
Waardering van reizigers
1.025
940
252
93
106
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.025
940
252
93
106
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.416 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juli 2022 via mobiele applicatie

Een mooie plek om Brussel te ontdekken. Alles is vlot te voet bereikbaar en ook metrostation Graaf van Vlaanderen is achter de hoek. Vriendelijk personeel, propere kamers en het nachtlawaai, ondanks ‘hostelachtig’ viel ook mee.
Parking aan het hotel, handig !

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Aprilviske
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meininger Hotel, General Manager van MEININGER Hotel Bruxelles City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2022

Beste Aprilviske,

Hartelijk dank voor het geven van een goed gedetailleerde beoordeling van uw ervaring en voor het benadrukken van de gebieden die uw verblijf aangenaam maakten.
Uw complimenten zijn echt een aanmoediging voor ons om te blijven leveren echte gastvrijheid zowel in producten en diensten aan onze gasten. Wees gerust dat uw vriendelijke complimenten zullen worden doorgegeven aan het hele team. Het is zo f
Vertaald ijn om te weten dat we kunnen bijdragen om van uw verblijf een geweldige ervaring te maken.

Met vriendelijke groeten,
MEININGER Brussels city center team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 maart 2022

Prima hotel met vriendelijk ontvangst bij de receptie door 2 dames.
De heren die er daarna werkzaam waren konden wel wat vriendelijker zijn.
Het hotel en de kamers zijn schoon en functioneel alleen met 3 personen is er bijna tot geen kastruimte.
Het ontbijt viel voor mijn dochter in het water.
Er was glutenvrij brood beloofd en helaas dat was er niet.
Zoet beleg zat in grote potten waar iedereen met zijn mes in zat dus ook dat kon ze niet pakken.
Vleeswaren idem dito.
Dus gelukkig hadden we zelf wat bij en heeft ze dat maar gegeten.
Wel jammer van de 25 euro die ik niet terug kreeg.

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank RVO1972
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meininger Hotel, General Manager van MEININGER Hotel Bruxelles City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2022
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for providing us a well detailed review of your experience and for highlighting the areas that made your stay enjoyable.
Your compliments are really encouraging us to keep delivering genuine hospitality both in products and services to our guests. Our breakfast buffet usually receives extremely positive feedback concerning the selection of items on offer for the really valuable price of just 9,90 EUR.
We intend to cater for all tastes but are always receptive to suggestions as to how it might be enhanced – thank you for the remark!
Rest assured that your kind compliments will be shared to the entire team.Your remarks and suggestions are more than welcome and allow us to introduce changes, wherever necessary.

It would be a pleasure to welcome you back another time in Brussels.
Your MEININGER team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2021 via mobiele applicatie

Heel mooi hotel. Industriële look. Zeer ruime kamers. Goeie badkamer.
Lekker ontbijt met ruime keuze.
Heel centrale ligging. Op amper een paar minuten wandelen, sta je in een leuke buurt met bars en restaurants.
Prijs-kwaliteit is dik ok.
Maar heel luidruchtig... 😕 De kamers zijn niet goed geïsoleerd. Je hoort echt alles dat op de gang gebeurt, zelfs mensen die gewoon stappen. Daarnaast logeren hier, denk ik, ook mensen die graag uitgaan en het nodig vinden om heel veel lawaai te maken en iedereen 's nacht en 's morgens vroeg wakker te roepen. Een goede nachtrust heb je hier dus niet echt. 😒

Kamertip: Oordopjes om goed te slapen
Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Lien B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meininger Hotel, General Manager van MEININGER Hotel Bruxelles City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 november 2021
Google-vertaling

Dear Lien
Thank you so much for all your kind words and for taking your time to share the experience of your recent stay with us. We are delighted to read how much your enjoyed your stay with us. Our staff here is very happy to hear that you enjoyed your experience immensely. That is exactly what we hope to offer to each and every guest - a memorable experience in which you are enjoying your stay fully and are looked after by our terrific staff. Thanks for being a one-of-a-kind guest and for sharing such a nice review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2021

ROLSTOELGEBRUIKER. Het had heel wat voeten in de aarde om telefonisch een aangepaste kamer te kunnen boeken. De reservaties gebeuren via het centrale bureau in Berlijn (!!) en het gebruikte Engels was eerder ondermaats te noemen. Het kostte mij ook 7 mails (!!) om een reservatiebevestiging te krijgen.

Een tip. Boek eerst een (bv) dubbele kamer online.
Mail of telefoneer dan rechtstreeks naar het gekozen hotel en aan de hand van je online-reservatiecode kunnen ze dan direct de kamer 'omboeken' voor een aangepaste rolstoelvriendelijke kamer.
Dit hotel heeft 4 aangepaste 'badkamer' kamers en nog eens 4 'ruimere' 2ps kamers.
Heel vriendelijk en correct onthaal (inchecken pas vanaf 15.00 u !) Betaalde parking op het terrein (15€)
De badkamer leek op het eerste zicht volledig OK te zijn.
Maar toch een aantal kleine 'minpuntjes' :
de lavabo wordt door 2 metalen staven ondersteund en daarmee direct NIET onder-rijdbaar.
Geen bekertje voor het tandenpoetsen. De douchezeepdispenser staat té ver af van het douchestoeltje.
Op de TV wordt geen enkele Belgische zender weergegeven. Noch Frans-, noch Nederlandstalig. Wel Italiaans. En zelfs Russisch !

Nog een tip : bewaar je reservatiecode voor een eventuele volgende boeking. Je krijgt er 5 % korting door.

Kamertip: Rolstoelvriendelijke kamer boeken. Eerst 'gewone kamer' online en dan via mail of telefoon laten 'omboeken'
Datum van verblijf: augustus 2021
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank toonc346
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meininger Hotel, General Manager van MEININGER Hotel Bruxelles City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2021
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for taking the time to leave us a review.
Thank you for taking the time to review your stay with us. Our main objective is to provide guests with a comfortable stay and deliver a high level of service in all our MEININGER hotels. I'm really sorry to hear that we failed to provide this during your visit. Please be assured that your comments will be duly followed up by Customer Services and the Management Team. Please be assured that your feedback is very much appreciated as it enables us to improve standards.
We hope to still welcome you back to MEININGER Brussels in the future as we would love to get another chance to impress you with our services.

All the best and kind regards,
Your MEININGER team Brussels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2020 via mobiele applicatie

In de oude brouwerij van BelleVue gelegen hotel , betaald parkeren voor de deur en dichtbij het centrum, openbaar vervoer aan andere kant kanaal(lijn 51) mooie grote kamer met mooie badkamer en apart toilet , de gangen giga groot , vriendelijke receptie . Op 5 minuten afstand meerdere goede restaurants . Goede plek voor stedentrip.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde voor zaken
2  Bedank zwollenaar750
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
MEININGERhotels, receptionist van MEININGER Hotel Bruxelles City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 februari 2020

Beste gast,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een geweldige beoordeling achter te laten na je verblijf!

We zijn blij dat je het naar ons zin hebt gehad en hopen je snel te zien in een van onze hotels in Europa.

Vriendelijke groeten,

Hotel Meininger Brussels City Centre

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken