Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppie”
Beoordeling van Pizzeria Pinocchio

Pizzeria Pinocchio
Geclassificeerd als nr. 1 van 30 Restaurants in Altenmarkt im Pongau
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Gegevens restaurant
26 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik kom al een paar jaar in altenmarkt en dan mag een bezoek aan pinocchio niet missen!! Heerlijke pizza en pasta. Vriendelijk personeel en de prijs klopt.

Datum van bezoek: juni 2017
1  Bedank jh-b1975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (157)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 157 beoordelingen

12 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 3 personen hier lekker gegeten. Pizzabodem perfect, ingrediënten meer dan okay. Pasta was zeer goed. Ze sparen niet met de ingrediënten wat de prijs/kwaliteit verhouding enorm goed doet. Bediening vond ik een beetje stug, maar zeker niet onvriendelijk. Omgeving is qua natuur perfect, echter heb je qua bebouwing rondom teveel het gevoel in nieuwbouw (is ook zo) te zitten.
Voor Italiaanse keuken hier in de buurt moet je hier wezen!

Datum van bezoek: juni 2017
1  Bedank Charlier71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten en voor een zeer aangename prijs.
Zeker een aanrader voor iedereen.
Ze zien ons zeker terug volgend jaar.

Datum van bezoek: maart 2017
Bedank 360arnoj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol laagdrempelig restaurant. Ze hebben een uitgebreide kaart. Ik vind het knap hoe ze alle gerechten goed, lekker en vrij snel geserveerd krijgen. Één minpunt: er wordt binnn aan de bar, ook door personeel, gerookt. Het zou kunnen dat dat in Oostenrijk is toegestaan, maar dat zouden ook restaurants in Oostenrijk anno 2017 niet meer moeten willen. Het is zo smerig om te roken in een restaurant!

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank Gijs K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

prima eten en een uitgebreide keus. Italiaans georiënteerd, Oostenrijkse keuken en een paar aziatische gerechten. Bediening af en toe een beetje rommelig.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank fvanluyk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pizzeria Pinocchio bekeken, bekeken ook

 
Altenmarkt im Pongau, Salzburg
 

In Pizzeria Pinocchio geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding