Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Four Seasons Resort Mauritius at Anahita
Hotels in de buurt
Anahita Golf & Spa Resort(Beau Champ)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 342*
US$ 305*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Laguna Beach Hotel & Spa(Grande Riviere Sud Est)
US$ 196*
US$ 109*
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 382*
US$ 314*
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Silver Beach Hotel(Trou d'eau Douce)
US$ 144*
US$ 132*
HotelQuickly
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Friday Attitude(Trou d'eau Douce)
US$ 196*
US$ 189*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 214*
US$ 197*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 315*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Tropical Attitude(Trou d'eau Douce)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Le Surcouf Hotel & Spa(Trou d'eau Douce)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (1.440)
Beoordelingen filteren
1.440 resultaten
Waardering van reizigers
1.257
129
35
13
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.257
129
35
13
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.440 beoordelingen
29 november 2014 beoordeeld

Een hotel waar ze het begrip relaxen en tot rust komen volledig beheersen , super vriendelijk personeel en restaurants waar de kwaliteit van zeer hoog niveau is.

Prachtige stranden , mogelijkheden voor watersporten en voor de golf kan je daar zeker aan je trekken komen.

  • Verbleef: november 2014, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Alex D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2014 beoordeeld

wat een echt tophotel, aan alles wordt er gedacht, niets waar jij je iets van hoeft aan te trekken, van handdoeken op je ligzetel tot drankje die worden aangebracht, alles wordt tot in de puntjes geregeld voor je!
buggyservice, roomservice, een fiets waar je het grote domein mee kunt verkennen, 2 mooie stranden, overheerlijk en enorm verzorgde maaltijden van het hoogste niveau.
ook de kamers met verwarmd zwembad zijn top!
kortom het is echt genieten daar!
niet twijfelelen

  • Verbleef: juni 2014, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank Suske99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2013 beoordeeld

Wij verbleven de tweede keer in Mauritius , maar de eerste keer in FS Anahita. Wij kozen dit hotel omwille van de bekende FS service en de golfbaan. ( we verbleven reeds eerder in een FS resort op Hawaii )
De architectuur van het resort is prachtig. Wij verbleven in een garden villa. De villa's zijn ruim en prachtig ingericht. De tuin is heel natuurlijk en rustgevend. Wij hadden dagelijks bezoek van een eendenkoppel, exotische vogels en een kleine kikker. De villa's waren altijd kraaknet. Het eten is van zeer goede kwaliteit. Je kan in 3 restaurants a la carte eten. Tweemaal per week is een themabuffet , ook heel goed en lekker.
Onze voorkeur ging naar het Italiaanse restaurant, Aquapazza. Het ontbijt is a la carte en buffet en werd geserveerd in het Belle Champe vanwaar je tussen de exotische vissen zit en een zicht op de lagune hebt.
Het strand is mooi met vele gratis watersporten. Wij misten het mooie azuurblauwe water. Maar je kan met een speedboot naar Ile aux Cerfs met prachtige stranden en mooi water.
De golfbaan is de mooiste en best onderhouden die we ooit gespeeld hebben. Buggy's met gps zijn gratis .
Minder goed vonden wij de gratis fietsen. Ik kreeg een kinderfiets zonder stuurremmen en de dame van de fitness weigerde de fiets om te ruilen.Niet veilig !
De prijs van wijn en andere alcoholische dranken is duur. Je kan wel iedere avond terecht in de bar voor happy hour en er was ook een managerscocktail met drankjes naar keuze en superlekkere hapjes. Helaas werden wij niet gegroet door de general manager ook al stond hij op zeer korte afstand van ons tafeltje. Een korte groet en hoe gaat het is voldoende.
Langs deze weg wil ik het fantastische personeel van FS Anahita nogmaals bedanken voor de supervriendelijke , attente en goede service iedere dag weer van s'ochtends tot s'avonds.

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Mieke4803
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
23 juli 2012 beoordeeld

Het hotel is perfect.een mooie villa geweldig strand is de service zo vriendelijk. willen opnieuw bezoeken ...

Bedank Kai Yan L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
31 maart 2012 beoordeeld

Buiten het ietwat wisselvallend weer wen je zeer snel aan de luxe. De service is top, alsook het italiaans restaurant. Aanpalende Anahitagolf is om weg te dromen.

Verbleef: januari 2012
Bedank wim V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken