Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“geweldig verblijf in Lagrasse”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Lagrasse, Aude, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
JeWeBe48
Uden, Nederland
Niveau 6 bijdrager
206 beoordelingen
43 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 65 nuttige stemmen
“geweldig verblijf in Lagrasse”
Beoordeeld op 4 maart 2016 voor een verblijf in maart 2016

Eerst even misleid door navigatie maar na vraag snel gevonden. Prachtig gerenoveerde etage in oud pand. Zeer vriendelijke eigenaren. Ruim opgezet en comfortabel. Een echte aanrader.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 mrt 2016
Merci à vous deux pour votre commentaire qui nous touche. Nous vous souhaitons un bon séjour en Espagne du sud. Si vous avez le temps, peut-être irez vous à Ronda.
Cordialement; Chantal et Jean Jacques
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Dank u voor uw opmerking betreft. Wij wensen u een prettig verblijf in Spanje in het zuiden. Als je tijd hebt, misschien gaan jullie naar Ronda.
Hartelijk; Chantal en Jean-Jacques
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
M H
Graz, Oostenrijk
Niveau 6 bijdrager
86 beoordelingen
23 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nicholas ...
Niveau 3 bijdrager
18 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 19 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 september 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 sep 2016
Good evening. Thank you for your comment which affects us a lot. We tried to create a place which looks like us, to receive the people who come down at our home, a little as friends. Your comment is a beautiful reward of our efforts. Cordially. Chantal and Jean Jacques
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laura M
Barcelona, Spanje
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 13 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 mei 2018
Meeeerrrrrrrrccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jordi1950
Barcelona, Spanje
Niveau 6 bijdrager
158 beoordelingen
23 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 45 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 juli 2016 voor een verblijf in september 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 sep 2016
Buenas tardes. Mil excusas para una respuesta tan tardía (no lograba conectarme en mi cuenta TripAdvisor)
Gracias infinitamente por su comentario. Es nuestra principal recompensa. Nos gustan a recibirnos, y tratamos de hacer como para amigos. Cordialmente. Chantal y Jean Jacques
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
sanchez l
1 beoordeling
Beoordeeld op 28 mei 2016 voor een verblijf in mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 sep 2016
Bonsoir. Désolé pour ce trop long retard à vous répondre (je n'arrivais plus à accéder à mon compte TripAdvisor).
Merci pour votre commentaire, il nous va droit au cœur.
Belle soirée à vous. Chantal et Jean Jacques
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
virginie ...
Rennes, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 22 april 2016 voor een verblijf in april 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 apr 2016
Bonjour Virginie. Merci pour votre super commentaire sur TripAdvisor. Nous faisons tout pour terminer le 2ème gîte et ouvrir ensuite la boutique.
Avez-vous trouver la maison de vos rêves? Chercher est formidable!
Bon week-end à vous deux, à bientôt.
Chantal et Jean-Jacques
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen