Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Schuif aan en geniet ”
Beoordeling van Agriturismo Pinuccia

Agriturismo Pinuccia
Geclassificeerd als nr. 2 van 57 Restaurants in Cabras
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
26 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Schuif aan (wel van te voren even reserveren) en geniet. Gastvrij, je krijgt de keuze tussen vlees en vis en daarmee is het menu bepaalt. Je zit gezellig aan lange tafels en de gangen, water en wijn worden gaande weg geserveerd! Wij hebben heerlijk gegeten en genoten..

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank DelaMeuse
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (1.057)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.057 beoordelingen

29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima kamers met ruim sanitair maar belangrijker: bijzonder gastvrij welkom door moeder en zoon. Op zondag de lunch meegemaakt. Van 13.00 tot 16.30 aan lange tafels heerlijk gegeten met Italianen die soms van ver kwamen om bij signora Pinuccia mee te eten. Hier aan de kust uiteraard met veel vis en zeevruchten.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 922ewalds
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
20 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Reserveren is eigenlijk een must. Wij hadden geluk en mochten aanschuiven. 2 lange tafels en mama Pinuccia bepaalt waar je zit. Geen menukaart (eten wat de pot schaft). De gerechten worden op schalen op tafel gezet en iedereen kan opscheppen. Water en (witte) heerlijke huiswijn staat ook op tafel. Je komt vanzelf in gesprek met je tafelgenoten. Ons gezelschap bestond uit Fransen, Italianen, een Amerikaan en wij 2 Nederlanders. Deze avond was er voir 18 personen gekookt. Iedereen binnen..deur op dlitt.
Het geweldige 4 gangen menu bestond uit vis en groentegerechten. Heeerlijk. Alles vers en geweldig van smaak. Dessert: amandelkoekjes en likeur.
Wel: cash betalen!

Datum van bezoek: september 2016
1  Bedank CathaNiki
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een absolute aanrader! Dit is een ervaring die je niet wil missen. Een 3 gangen diner bereid door di mama! Fantastisch, puur eten en geweldig op smaak! Dit heb ik nog niet mee gemaakt de afgelopen week op Sardinië. We waren iets te vroeg 20.00 uur echter werden we toch ontvangen met een apperatief in de patiotuin. Het diner begon om 20.30 uur. We hadden een zeer divers gezelschap aan een grote tafel. Een echtpaar uit Turijn, een echtpaar uit Polen en een dame uit Taiwan. Zeer leuke gesprekken en uitwisseling Van diverse plaatsen om te bezoeken op Sardinië. De wijn en het water stonden op tafel en werden regelmatig bijgevuld zoals ook de gerechten. Er was meer dan voldoende! Als slot kwamen er ook nog eigen gemaakte likeuren waar we van konden proeven! Top! Dit wil je niet missen!

Peter en Margriet

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank 232margrietv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
3 oktober 2013 beoordeeld

We kwamen aan, hadden niet gereserveerd en bleven maar 1 nacht in Cabras. Eigenlijk was er geen plaats meer, maar omdat we maar met ons 2tjes waren, konden we er nog wel net bij. Bij ons zouden ze dit een huiskamerrestaurantje noemen. Je zit aan 1 grote tafel samen met de andere gasten, water en wijn staat op de tafel. Je eet wat de pot schaft. Het eten wordt in schalen op de tafel gezet, en je kan nemen naar believen. Het was super lekker, local, en ontzettend veel. We hadden voor 55 euro, met 2 personen gegeten en gedronken... Het was super gezellig!

Datum van bezoek: september 2013
Bedank Stefanie119
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Agriturismo Pinuccia bekeken, bekeken ook

 

In Agriturismo Pinuccia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.