Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nidri
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk eten aan het strand”
Beoordeling van Gregory's Place

Gregory's Place
Geclassificeerd als nr. 33 van 78 Restaurants in Nidri
Keukens: Mediterraan
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld

Een leuk restaurant aan het strand wat gemoedelijk en rustig is ondanks dat het bijna vol zit. Lekker gegeten voor een zeer goede prijs. De bediening is erg vriendelijk en als extraatje krijg je een heerlijk dessertje aangeboden door de kokkin (geheim recept)
Wij waren aangenaam verrast.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dmzampieri
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (74)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 74 beoordelingen

1 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed restaurant aan de zee, leuke bediening, nette porties, leuke prijs. Toetje als extra, waar zie je dit nog tegenwoordig. Ober was uiterst vriendelijk. Prima gegeten.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank John v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima eten voor één goede prijs. Borden zijn goed gevuld. We hadden gevulde paprika en kipfile Mexicaan. Was erg lekker. Het is er niet zo druk. Uitzicht op zee en de eilanden. Een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 832paulus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2019 beoordeeld

Prijs / kwaliteit heel goed. Je hebt een mooi zicht op andere eilanden. Genoeg keus en nadien kregen we nog een lekker klein nagerechtje v/h huis. De toegang is langs de hoofdstraat door een steeg.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank deryckdecauwer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2019 beoordeeld

Deze locatie ligt aan het strand. Je kunt hier in de ochtend een heerlijk bakje koffie drinken waar je een zoete versnapering bij krijgt. Er is ook een kaart voor de lunch en diner. Geweldig om hier aan het strand lekker te eten bij zonsondergang! De eigenaar heeft een aantal jaren in Nederland gewerkt en spreekt o.a. een behoorlijk woordje Nederlands en is super gastvrij. Top deze locatie!

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Vakantie2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gregory's Place bekeken, bekeken ook

 

In Gregory's Place geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding