Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 00:00 - 23:59
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuke wandeling, waterval stelt niks voor

De Nydri Waterfalls liggen op zo’n 10 minuten rijden van Nydri. De watervallen zijn goed te ... meer lezen

1 week geleden beoordeeld
kim_bakker1996
via mobiele applicatie
Leuke afwisseling

Vanaf de gratis parkeerplaats, wandel je naar de waterval. Na het passeren vd bar/koffie tent ... meer lezen

1 week geleden beoordeeld
keessiep
via mobiele applicatie
Lees alle 2.331 beoordelingen
  
Beoordelingen (2.331)
Beoordelingen filteren
2.331 resultaten
Waardering van reizigers
888
809
451
121
62
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
888
809
451
121
62
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 2.331 beoordelingen
Beoordeeld op 2 september 2019 via mobiele applicatie

We hadden al gehoord dat het niet een hele grote waterval was maar we waren in de buurt en zijn toch even gaan kijken.
Wij vonden het best leuk om te doen, is geen must-do maar best een mooi stukje natuur.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Lusanne1979
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2019 via mobiele applicatie

Vandaag naar de waterval gelopen vanuit Nidri, is goed te doen, ca 50 min lopen, zorg wel voor goede schoenen het einde is nl behoorlijk glad en je moet wat klauteren en trappen lopen. Je kan, mits niet te druk, in het poeltje onder de waterval een frisse "duik" nemen.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank John v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2019 via mobiele applicatie

Zeker de moeite waard om deze waterval te bezoeken. Ondanks de droogte in augustus nog altijd een mooie wandeling en genoeg mooie plaatjes. Prima te doen op slippers, maar een iets steviger schoen is wel prettig. Ga na het bezoek nog even wat drinken bij het taverne. Heerlijk uitpuffen met een ijskoude frappe.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Dastru1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2019 via mobiele applicatie

Bezoekje is het zeker waard. Klein kwartiertje vanuit Nirdi op de scooter, ook best een leuke route om te rijden. Volg niet de Google Maps maar de bordjes langs de weg. De wandeling er naar toe is best leuk en de watervallen zijn wat klein maar de natuur er om heen erg mooi! Ga vroeg in de ochtend en ontwijk de toeristen.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank 431lise
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2019 via mobiele applicatie

Leuk tripje. 350 meter lopen om bij de waterval te komen. In augustus geen enorme waterval maar wel leuk om er even geweest te zijn. Verwacht er niet te veel van. Was redelijk druk met mensen op de rotsen. Je kunt er ook in het water.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Hannie1964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken