Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Wonderful”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
7 slaapkamers, 9 badkamers, met plaats voor 18 gasten
Nusa Lembongan, Bali

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 68 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Deb1162
Orange, Australië
2 beoordelingen
Beoordeeld op 19 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 mei 2018
Thank you so much for your review of Villa Pantai.
Please come back and holiday with us again at Villa Pantai.
Lew and Lesley
Villa Pantai
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kimisani
Perth, Australië
Niveau 6 bijdrager
83 beoordelingen
36 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 48 nuttige stemmen
Beoordeeld op 6 september 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 mei 2018
Thanks for returning to Villa Pantai and your glowing report.
You are always welcome
Your continued custom is really appreciated.
Thanks
Lew and Lesley
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ibbo76
Sydney, Australië
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 14 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 aug 2017
Many thanks for your special review.
So glad you enjoyed yourself and had such a relaxing time.
Special memories.
You are always welcome at Villa Pantai
Much appreciated
Lew and Lesley
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
j0sl0an
Perth, Australië
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 aug 2017
Thanks Jo and Bernie for being a part of the Villa Pantai Nusa Lembongan experience.
We do hope the villa and the setting was ideal for you to enjoy your birthday festivities.
You are always welcome
Thanks
Lew and Lesley
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John J
Niveau 4 bijdrager
35 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 nuttige stemmen
Beoordeeld op 11 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 aug 2017
Thanks John and Nadine for staying with us at Villa Pantai and grateful that you were able to experience the beauty and wonders of Nusa Lembongan and Villa Pantai
Hope to see you both back again
We will advise the staff of your satisfaction. They do try to please and we are very proud of them.
Thanks very much
Lew and Lesley
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chapope
Nambucca Heads, Australië
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 aug 2017
Thank you so much for your fantastic review.
We are very happy to welcome you back again to Villa Pantai
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JeffreyG1 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 aug 2017
Many thanks Ursula for your superlative review.
We are privileged that you were able to celebrate your special birthday with family and friends.
We hope to see you back with us again for the third time
Thanks for choosing Villa Pantai
Lew and Lesley Beale
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen