Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (793)
Beoordelingen filteren
793 resultaten
Waardering van reizigers
307
391
69
20
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
307
391
69
20
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 793 beoordelingen
19 juli 2017 beoordeeld

Super overnachting. Hotel is super aangekleed. Kamertje was vrij klein, maar dat was voor ons geen probleem, de badkamer was super knap. Ik zou zeker terugkomen. Ook wegens de vriendelijke en tweetalige behandeling.

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank marthej194
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vrouw en ik logeerden hier nu voor de derde of vierde keer. Vintage is altijd super: een uitstekende verblijfplaats om Brussel te ontdekken, een tijdelijke tentoonstelling te bezoeken of een concert bij te wonen. Alle kamers hebben een vintage-interieur: knap gedaan! Het onthaal is heel vriendelijk en correct. De kamers zijn klein maar gezellig: met een goede -piepkleine- badkamer. Het ontbijt (15 euro) is prima. Één minpunt is de bar: als je na een concert terugkomt in het hotel, blijkt dat de bar reeds om 23 u. sluit... dat was een afknapper.

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Michel G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2017 beoordeeld

Locatie is nog steeds geweldig en de mensen vriendelijk.
Onze kamer was alleen een stuk kleiner dan de vorige keer maar wel duurder. Zaten nu op de bovenste verdieping (5e). De kamer en badkamer waren erg klein en de kamer was erg warm. We hadden geen uitzicht alleen een kantelraam. Dat vonden we jammer.

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank syllooo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 februari 2017 beoordeeld

Leuk klein hotel op een rustige locatie in Brussel. Echte vintage kamers, met het comfort van een modern hotel. Parkeergarage recht tegenover het hotel (15 meter lopen). Personeel is vriendelijk en spreekt de nodige talen. Ontbijt is sober, maar op zich prima.

Kamertip: Zorg voor een kamer aan een andere zijde, dan de straatzijde.
  • Verbleef: juni 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Zakenreiziger007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2016 beoordeeld

Ziet er super leuk uit, lekker retro! En wij hadden een grote badkamer met een mooi en groot bad. lekkere drankjes aan de bar beneden en vriendelijk personeel! Zal er zeker nog een keer heengaan als ik in Brussel ben.

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Lokke J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken