PricelineUS$Ā 95
eDreamsUS$Ā 89
Agoda.comUS$Ā 96
StayForLong
Beoordeeld op 17 september 2017 via mobiele applicatie

Na enig vertoon van stuurmanskunst door de nauwe straatjes gearriveerd. Voldoende parkeergelegenheid bij de kerk.
Grote kamer in een fraai gerestaureerd pand op twee minuten lopen van het restaurant. Een erg goed restaurant, maar geen keuzemogelijkheid. Alleen een fixed menu.Ontbijt ook uitstekend verzorgd.
Geen wifi op de kamer, wel beneden in de lounge.

Datum van verblijf: september 2017
Beoordeeld op 12 juli 2017

Wij kregen de familiekamer ter beschikking. Deze was zeer ruim en aangenaam. Niettemin waar er toch enkele kleine onvolkomenheden. Meerderestopcontacten o.m. in de badkamer zaten los wat toch gevaarlijk kan zijn. De kamer was ook relatief vochtig. De ontvangst was goed en het personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Wat je zeker moet doen is er genieten van de kookkunsten van chef Sara. Pure verwennerij.

Datum van verblijf: juni 2017
Beoordeeld op 8 januari 2016

Dit hotelletje is prachtig gelegen in een van de zeer nauwe straatjes van dit oude stadje. De ontvangst is hartelijk en het ontbijt is evenwichtig en met streekproducten. Kamer is oud, zoals het hele pand maar er straalt een rust vanuit.

Datum van verblijf: januari 2016
Beoordeeld op 13 augustus 2015 via mobiele applicatie

We verbleven met ons gezin in een suite van 3 kamers, voor vaste prijs per persoon. Heerlijk rustpunt om even bij te komen in het mooie binnenland van sardinie. Ontvangst was prettig, vriendelijk en competent. Auto om de hoek bij de kerk geparkeerd. Heerlijke maaltijd onder citroenbomen op de binnenplaats. Ook ontbijt was heel smaakvol gedaan. Aanbevolen!

Datum van verblijf: juli 2015
Beoordeeld op 25 mei 2015

Door de poort kom je binnen op een binnenplaatsje: enorme citroenboom, groenten en fruit waar de kok mee werkt uitgestald. Werkelijk een bijzondere locaties. Wij kregen niet een kamer, maar een compleet appartement aan het binnenplaatsje. Allemaal verborgen gangen en kamers, erg apart. Helaas geen wifi, wel een internet point.
Reserveer hier beslist incl. eten: een fantastisch vijf gangen diner - slowfood - heerlijk!
Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding, Zeer vriendelijke eigenaren en medewerkers. Een echte aanrader!

Kamertip: Je kunt met de auto niet tot aan de albergo komen. stadje heeft smalle middeleeuwse straatjes, erg charmant. Er is verder niet veel te doen, lekker rustig.
Datum van verblijf: mei 2015