Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Uitstekende accommodatie, perfecte ligging”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Le Grau d'Agde, Agde, Herault, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Bourgondi ...
Veldhoven, Nederland
Niveau 5 bijdrager
55 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
“Uitstekende accommodatie, perfecte ligging”
Beoordeeld op 5 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018

Wij hebben een fantastische week gehad in deze geweldige accommodatie.
Wij hadden het 2 persoons appartement, kleine oppervlakte maar voorzien van alle gemak. Het zwembad is zeer sfeervol aangelegd met leuke zit/lig plaatsen. De afstand naar strand en boulevard is 500 m.
Charmante gastvrouw die zorgt voor leuke ontvangst.
Fietsen beschikbaar waarmee de schitterende omgeving verkend kan worden.
Een aanrader!!!!!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vero B
Gap, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 9 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 sep 2017
Merci à tous les 2 pour votre séjour chez nous !
En espérant que votre retour se soit bien passé et que nous aurons le plaisir de vous revoir.
Amicalement.
Françoise et David
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Le E
1 beoordeling
Beoordeeld op 25 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lexus31
Toulouse, Frankrijk
Niveau 5 bijdrager
59 beoordelingen
14 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 50 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 apr 2017
Merci beaucoup !
De notre côté nous avons été enchantés de faire votre connaissance et espérons vous revoir prochainement.
Amicalement.
Françoise
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Romane P
Villard-de-Lans, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 april 2016 voor een verblijf in april 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 apr 2016
Merci beaucoup pour ces quelques mots !
A bientôt j'espère :-))
Amicalement
Françoise
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen