Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig huis op prachtig park”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Lounge-huis
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Lounge-huis
Woonkamer
Het lounge-huis
Bar in het lounge-huis
Uitzicht vanaf het balkon
Giraffe in de tuin
de veranda van het lounge-huis
Olifanten in Krugerpark te zien vanaf Marloth Park
Zazu
Slaapkamer begane grond
Een gezellig zitje op de vide van het woonhuis
Het pad naar het lounge-huis
Slaapkamer eerste verdieping
Slaapkamer begane grond
De veranda van het huis met uitzicht op het lounge-huis
Een aap!
Slaapkamer boven de garage
badkamer boven de garage
Een schildpad die net heeft gedronken uit de drinkpool
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Marloth Park, Mpumalanga

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Hendrik D
Niveau 3 bijdrager
8 beoordelingen
“Prachtig huis op prachtig park”
Beoordeeld op 30 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017

Zuid-Afrika een geweldig land, en dan vooral de schoonheid van de natuur en de dieren. Vooraf hadden we geen idee wat we konden verwachten, daarom hebben we veelvuldig contact opgenomen met Hans en Brigitte. Ze hebben ons helpen voorbereiden wat we konden verwachten: Een prachtige reis. Vanuit het park ben je vlakbij het Kruger park. Maar ook de Panorama route ( met de Blyde River canyon) is prima te doen. Het Marloth Park is super gezellig en heeft alles wat je nodig hebt zoals een supermarkt en gezellige restaurantjes. Het huis bevat overal airconditioning wat heerlijk verkoelend was na een warme dag. De bedden waren zeer goed wat het verblijf zeer comfortabel maakte. Het tuin huisje is super gezellig en de wilde dieren lopen door de tuin. Echt een super ervaring die je alleen maar kunt ervaren als je er bent geweest. Zeker voor herhaling vatbaar.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fokkemah
Tynaarlo, Nederland
1 beoordeling
“Ronduit fantastisch!”
Beoordeeld op 26 maart 2017 voor een verblijf in februari 2017

Villa ZaZu, de topper van de vele accommodaties die wij gedurende onze Z.Afrika trips hebben gehuurd. Een groot huis waar we met z,n tweeën verbleven, maar hier zeker terugkomen met (klein-) kinderen of vrienden. Naast het huis met heerlijk zwembad is er ook nog het lounge-house met groot terras. Ideaal voor wat extra privacy. Ieder een eigen badkamer en enorme braai voor de koks. Het Marloth-park is een natuurreservaat grenzend aan het Kruger. Gedurende je hele verblijf wordt je door dieren omringt. Tijdens een wandeling sta je plots naast de lange poten van een giraffe, op het terras zwaait de zebra met z,n staart tegen de deuren,de warthog showt z,n jongen tijdens de lunch, enz...Geen haast met de auto want de impala,s en kudu,s hebben voorrang. In het voorportaal van het Kruger zijn we in het rijk der dieren waar de mens zich aanpast. Heerlijke restaurantjes in het park en supermarktjes. Wat een geweldig verblijf ! baie dankie .Tot siens !

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hb15817
Breda, Nederland
1 beoordeling
“Een fantastisch verblijf direct naast Krugerpark”
Beoordeeld op 13 februari 2017 voor een verblijf in februari 2017

De locatie is schitterend. Er is heel veel ruimte en het licht midden in de 'bush'. Meerdere wilde dieren hebben ons een bezoekje gebracht toen wij er waren. Een hele bijzondere ervaring. Vanaf de rivier kun je ook de wilde dieren in Krugerpark zien lopen. De aparte lounge vonden we fantastisch, dit was ook een enorme meerwaarde voor de kinderen. Wat ons betreft zeker een plek om nog eens terug te komen!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brooks L
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
Beoordeeld op 19 december 2017 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 dec 2017
Thank you!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen