Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
goed onderhouden en mooi terrein om alle dieren duidelijk te zien

mooi park, zeer ruim , indelingen verwijzen duidelijk naar bedoelde regio's. in deze tijden alles ... meer lezen

Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie

3 dagen geleden beoordeeld
Paul N
Prachtig park

Het is een prachtig park! Wel jammer dat er in oktober weinig eet-en drankgelegenheden open zijn ... meer lezen

2 weken geleden beoordeeld
MsEllentje
,
Geel, België
Lees alle 7.894 beoordelingen
  
Beoordelingen (7.894)
Beoordelingen filteren
7.894 resultaten
Waardering van reizigers
5.286
1.779
552
176
101
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.286
1.779
552
176
101
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
85 - 90 van 7.894 beoordelingen
Beoordeeld op 29 augustus 2020

Het aantal toegelaten bezoekers is veel te hoog. Het park is veel te druk wat een onveilig gevoel geeft. Ik raad het dan ook niet aan aan vrienden en familie om er in deze omstandigheden naar toe te gaan
Wat betreft het park zelf (dieren, omgeving, ...) : geen opmerkingen, was top!

Datum van activiteit: augustus 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
1  Bedank annickclaeskens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2020

Ik begrijp heel goed dat toezicht in een park als Pairi Daiza niet eenvoudig is. Toch viel het tegen dat bezoekers hier en daar afval gewoon in de struiken hadden gedumpt en dat het terras waar wij waren gestopt voor een drankje niet zo schoon was. Onze tafel was overigens ook behoorlijk wankel.
De bezoekers droegen wel allemaal een mondmasker, maar van social distancing was in de lange wachtrijen bij de panda's en de gorilla's geen sprake. En geen steward in de buurt om te handhaven.

Datum van activiteit: augustus 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
1  Bedank ParachuteWoman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2020

Er was veel te veel volk ! Zelfs mt corona werd geen rekening gehouden ! Wij hebben niet alles kunnen zien omdat er zo een lange wachtrijen waren , echt schandalig ! En dan moet je bij het binnekomen ook al 40 min wachten ! Echt super duur park ! 64€ voor te eten met 3 pers

Datum van activiteit: augustus 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
1  Bedank Safari10912220677
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2020

paar weken geleden zijn we naar Planckendael geweest en is perfekt vergelijkbaar. Door de reclame hadden we er eigenlijk meer van verwacht.

Datum van activiteit: augustus 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank natasjaceuleers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2020

beste ondaks de schoonheid van het park en voorgaande bezoeken die we gedaan hebben is dit toch de vreselijkste . andere zoos en pretparken werken ook met een reservatie en daar loop je bijna niemand tegen het lijf echter hier sta je soms aan te schuiven voor simpelweg een dier te zien . niemand respecteerde de afstandsregel en richtingen van de aangegeven paden . deze paden bleken ook echter totaal niet buggy vriendelijk te zijn of waren enorm slecht aan gegeven of men de rolstoel route moest volgen of niet . kortweg het park is prachtig , de nieuwe bezienswaardigheden ook daar zal ik altijd 5 sterren voor geven maar organisatie en uitvoering is maar een 1

Datum van activiteit: augustus 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
1  Bedank superfox18
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken