Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijke plek waar de klok geen rol speelt”

Beoordeling van Chambre Alice Mottet (2prs)

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Passenans, Jura, Bourgogne-Franche-Comté

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Kaat070
Den Haag, Nederland
1 beoordeling
“Heerlijke plek waar de klok geen rol speelt”
Beoordeeld op 26 maart 2018 voor een verblijf in augustus 2017

De tuin met de enorme walnotenboom markeert de plek waar je moet zijn; een fijne plek waar je vooral lekker je eigen ding kan doen. Er is altijd wel een plekje in of uit de zon te vinden, met of zonder vuurtje, glaasje (lokale) wijn, crémant, en/of gezelschap.

Mijn vriendin en ik hebben gewandeld naar het nabijgelegen chateau, daar heerlijk geluncht terwijl we plannen maakten voor een bezoek aan de waterval en het strand, beide op rij-afstand.

Wij hadden ieder onze eigen 2-persoons kamer met badkamer, beide ingericht met originele meubels uit 'vroeger tijden', smaakvol bijeengebracht door gastvrouw Nophert.

Sommige delen van het huis (augustus 2017) en de tuin worden nog door Nophert onder handen genomen. Als je ziet en hoort welk werk er al verzet ik heb ik er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken.

Kortom: een fijne plek, fotogeniek, rust en ontspanning. En een huis met een verhaal. En als Nophert kookt.... mmmmmm!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mrt 2018
Dank je Karen! Wat leuk om te lezen dat je zo genoten hebt. Ik herinner me de spierpijn, maar wat was het fijn om de dagen erna ook te kunnen chillen in de tuin. Graag zie ik jullie weer terug.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ina B
1 beoordeling
“Heerlijk rustig en echt Frans!”
Beoordeeld op 23 maart 2018 voor een verblijf in augustus 2016

Het is een heerlijk authentiek huis met een zeer gastvrije en flexibele gastvrouw. Ik ben er verschillende keren geweest en ook een keer met onze 4 kinderen en we hebben genoten. Het is heerlijk wandelen in de omgeving, leuke dorpen in de buurt, mooie waterval en prima luieren in de tuin.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nee.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 mrt 2018
Dank Ina, ook ik heb genoten van jouw en jouw kinderen hun verblijf bij Les Filles Tresy. Ik geniet nog elke dag van die prachtige foto die Kirsten heeft gemaakt voor haar opleiding. Het hangt in het kleine vakantiehuisje Chambre de la Tante Camille. Als je weer komt dan zal je het zien. Hopelijk ontvang ik je weer!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tonjour
Utrecht, Netherlands
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Gastvrijer dan dit bestaat niet”
Beoordeeld op 23 maart 2018 voor een verblijf in maart 2018

Toen dit op mijn route lag (van Frankrijk naar Duitsland) heb ik hier overnacht. De ontvangst door Nophert (de Nederlandse dame die dit huis geërfd heeft) was heel hartelijk en persoonlijk, ik mocht meeëten in de keuken. De volgende dag buiten in de tuin gezeten bij zalig zonnig weer (en een beetje geholpen in de tuin, daar had ik zin in). Om de hoek zit een bakkerij, waar ze erg lekkere dingen verkopen. Het landschap is erg mooi, en er is wijnbouw, dus het klimaat is er niet zo nat als hogerop in de Jura. Kortom: ik vond dit de ideale tussenstop! En ik denk dat het voor een langer verblijf ook heel geschikt is, onder meer vanwege de mooie natuurlijke omgeving.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 mrt 2018
Dank Tonjour voor je mooie woorden. Graag zien we jou eens terug in Maison Les Filles Tresy. De tuin is je dankbaar, de laurier staat mooi.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marjolijn ...
1 beoordeling
“Heerlijke tijd gehad in het zonnige Passenans met geweldige gastvrouw”
Beoordeeld op 23 maart 2018 voor een verblijf in juli 2017

Bij aankomst, na vrij lange reis door het mooie Franse platteland, stond er een heerlijk koud drankje met hapje voor ons klaar, Nophert verwende ons meteen. Ze liet ons de schone en zeer sfeervolle kamers zien, één voor ons en een kamer voor de kinderen waar ze in ouderwets Franse bedden sliepen, we voelden ons meteen thuis. Het kokkerellen en de gezellige gesprekken in de heerlijke tuin hebben ervoor gezorgd dat we een top vakantie hebben beleefd. Een aanrader!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 mrt 2018
Dank Marjolijn, jullie verblijf bij ons was zeer aangenaam. Graag zien we jullie en de kinderen weer bij Maison Les Filles Tresy. De poes mist jullie!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Evelyne C
2 beoordelingen
Beoordeeld op 28 maart 2018 voor een verblijf in mei 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marjova20 ...
Dijon, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
Beoordeeld op 26 maart 2018 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mrt 2018
merci Marjova2017, avec plaisir je me souviens de votre visite. J'espere de vous revoir cette annee aussi chez Les Filles Tresy!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 81
/ Nacht
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen