Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig en authentiek”
Beoordeling van Cabinas El Colibri

Cabinas El Colibri
Geclassificeerd als nr. 1 van 13 Restaurants in Playa Carrillo
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 0 - US$ 32
Keukens: Argentijns
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
25 september 2018 beoordeeld

Vriendelijke ontvangst en bediening. Naast steak ook mooie vis- en pastagerechten. We voelden ons hier veel minder toerist dan in de restaurants in Samara. Prijzen wel vergelijkbaar (reken op 10.000 colones pp) maar het eten smaakt eerlijker. Wijn is zoals op vele plaatsen te duur naar Westerse normen maar de Malbec kon ons wel bekoren bij de perfect gebakken steak.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ellen M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (358)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 358 beoordelingen

30 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Voor een goede prijs. Zeker een aanrader als je in Puenta Carrillo / Samara.
Tip: neem de Flank steak.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Sander V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Je moet het even weten te vinden en de locatie bij een hotel met mini zwembad doet raar aan, maar het eten en dan met name het vlees is echt super. De bediening is ook vriendelijk en attent en de wij kaart staat vol met smaakvolle
argentijnse wijnen. Absolute aanrader. Beste vlees in Costa Rica tijdens mijn reis

Datum van bezoek: december 2017
Bedank johnroeg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier (helaas maar) 1x wezen eten. Super lekker vlees van de barbecue. Maar wel veel. Wij kregen het niet op. Er werd ons aangeboden door de uiterst vriendelijke Amerikaanse serveerster om het restant mee te nemen in een doggy bag. Ik kan de echte vleeseters dit restaurant zeker aanbevelen.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Erwin H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening in 't Engels. Alles vers op de grill. Reuze kippespies, sappig. Gezellige sfeer.
Top bediening. Top eten. Top avond.
Een absolute aanrader.
Grill start op vanaf 18u

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank jorndamen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cabinas El Colibri bekeken, bekeken ook

Playa Carrillo, provincie Guanacaste
Playa Carrillo, provincie Guanacaste
 
Playa Carrillo, provincie Guanacaste
Playa Samara, provincie Guanacaste
 
Playa Samara, provincie Guanacaste
Playa Carrillo, provincie Guanacaste
 

In Cabinas El Colibri geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding