Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk avondeten ”
Beoordeling van La Sal at Casa Del Mar

La Sal at Casa Del Mar
Geclassificeerd als nr. 2 van 45 Restaurants in Pantai Cenang
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 20
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden, Barscene
Dineropties: Diner, Ontbijt, Lunch, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
21 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch eten. Goede service,heerlijk echt op het strand eten

Buffet ontbijt in de ochtend is prima. Wat je er van verwacht.

Bedank Edward P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RM-Fauzi, Manager van La Sal at Casa Del Mar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Edward P,

Thank you for the feedback on your recent dining experience with us. We are glad that you enjoyed our home cooked food and satisfied with the overall service rendered to you.

Thank you once again for choosing to dine with us in Langkawi and we look forward to welcoming you back again.

Best regards,
Fauzi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.144)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.144 beoordelingen

3 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn al 2 jaar niet meer hier voor de Lunch geweest. En we hebben wederom genoten.
Het menu koste 12 euro en was heel smakelijk.
De bediening was dit keer heel attent dat is wel eens anders geweest.

Bedank Ralph B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RM-Fauzi, Manager van La Sal at Casa Del Mar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 november 2017
Google-vertaling

Dear Ralph B,

Thank you for the feedback on your recent dining experience with us. It is much appreciated and hope you had a wonderful time.

Thank you once again for choosing to dine with us in Langkawi and we look forward to welcoming you back again.

Best regards,
Fauzi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op internet wordt dit restaurant zeer hoog gewaardeerd. Voor ons de reden om erheen te gaan.
Toegegeven het maakt zeker uit of je de kans krijgt om op het strand te eten of dat je vanwege de regen naar de veranda moet uitwijken. Wij begonnen op t strand. Dat is leuk. Ook omdat het kleinschalig is. Toen ging het spetteren en zijn we naar de "overkapping" uitgeweken. Die is sfeerloos. De veranda was niet beschikbaar want die werd al opgedekt voor het ontbijt.....
de cocktails zijn prefab.
Het eten is prima maar niet in verhouding met de prijs.
Neem de kan bakar! Niet de king prawns

Bedank toonj308
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RM-Fauzi, Manager van La Sal at Casa Del Mar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Toon J

Thank you for the feedback on your recent dining experience with us. We hope you are satisfied with our delicacies that was prepared for you.

Thank you for choosing to dine with us in Langkawi and we look forward to welcoming you back again.

Best regards,
Fauzi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2016 beoordeeld

Super lekker gegeten hirt op het strand(zelfs de muggenspray staat op tafel) hele mooie gerechten wel haute cuisine dus duur zeker voor Maleisie maar ook erg gezellig en keurige bediening

Bedank Sylvia M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel waar we 16 overnachten hebben. Ben al op veel plaatsen geweest maar ik vind dit het beste hotel ever. Aan alles wordt gedacht. Ontbijt met een klein buffet met allerlei verse Produckten. Diverse soorten koffie vers gezet en echte verse jus Orange. Dan een a la Carte menukaart waar je onbeperkt uit mag kiezen. Dus altijd vers en er wordt zo goed als niets verspilt. Aan het zwembad krijg je kannen water
Met ijs en sinaasappel erin. Vers fruit, drankje. Etc er wordt super voor je gezorgd. Eten aan de zee.. in 1 woord geweldig. De plaats, het eten van hoge kwaliteit. Dessert top. Als je te bed gaat is de kamer voor de tweede keer op die dag netjes gemaakt. Muziekje aan sfeer licht aan beter kan ik me niet wensen. Dus een echte aanrader. !!!!!!!

Bedank Eric B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Sal at Casa Del Mar bekeken, bekeken ook

 
Langkawi, Langkawi District
Langkawi, Langkawi District
 
Langkawi, Langkawi District
 

In La Sal at Casa Del Mar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding