Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima pizzeria en voor elk wat wils. ”
Beoordeling van Nina pizzeria

Nina pizzeria
Geclassificeerd als nr. 3 van 19 Restaurants in Banjole
Gegevens restaurant
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Nu we wederom in Banjole op vakantie waren hebben we meerdere malen bij Nina gegeten. Buiten de pizza ook de Pasta, Salades, Schnitzel en Lasagne geprobeerd. Allemaal even lekker en meer dan voldoende. Konden ook de hond meenemen en werden als van ouds vriendelijk bediend. Echt een aanrader. Tip: afhalen is ook mogelijk.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank xxJeroenxx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (207)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 207 beoordelingen

12 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was wederom geweldig, bediening, ambiance en eten top!
Zaak is gewoon open ondanks melding close

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank JanB2410
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2019 beoordeeld

We waren hier heen gewandeld omdat de reviews zo goed waren. Er waren al redelijk wat mensen toen we aankwamen, en er was maar 1 (vrij jonge) ober. Die was behoorlijk onbeleefd en eigenwijs. De pizza's waren heerlijk hoor. Maar heb je ooit meegemaakt dat de ober met je in discussie gaat over welke pizza jij moet bestellen en je dan 'zijn' pizza brengt ipv de pizza die je zelf bestelde? We waren té flabbergasted om weer met hem in discussie te gaan over het feit dat we die pizza niet besteld hadden... we hebben het maar opgegeven voor alles koud zou worden.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Seishonagon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed, mooie dunne bodem pizza met verse ingrediënten. Voldoende keuze aardig bediening. Modern ingericht en met groot terras.

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank jeroen m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Pizza met verse ingrediënten, goede bodem. Maar de Tiramisu is nog lekkerder!!!
Vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Marcenlies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Nina pizzeria bekeken, bekeken ook

 

In Nina pizzeria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.