Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Orbitz.com
StayForLong
Expedia.com
SuperTravel
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (90)
Beoordelingen filteren
90 resultaten
Waardering van reizigers
86
4
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
86
4
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 90 beoordelingen
Beoordeeld op 27 december 2019 via mobiele applicatie

Het was er heel mooi, leuk uitzicht we haden mooi weer en konden volop van het terras genieten. We kregen een heel uitgebreid ontbijt . Je kan er een romantich boottochtje maken op een klein moterbootje.Ook het zwembad is een pluspunt voor ons.
Voor ons alles tip top in orde!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank zanderceunen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 oktober 2019

een aparte ervaring, mooie kleine kamer met prachtige douche.genieten in een het zwembad en van de super vriendelijke uitbaters.Konden wegens het slechte weer niet genieten van het prachtig terras.
Geweldig ontbijt.

Datum van verblijf: oktober 2019
Bedank Michel D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 augustus 2019 via mobiele applicatie

We werden heel vriendelijk ontvangen door Arne, de zoon van de uitbaters.
Deze droomboot was heel mooie en comfortabel ingericht. Alles was heel netjes en proper. De eigenaren Lorenzo en Peter zijn zéér gastvrij en vriendelijk.
Op de boot is er een leuk zwembadje.
Het ontbijt was overheerlijk en vers. De zelfgemaakte confituur en smoothie waren over heerlijk.
De omgeving is heel rustig. Het is super om langs het water te wandelen of een fietstocht te maken.
De dag dat we er waren was het een hele (uitzonderlijk) warme dag. De kamers hebben wel geen airco of een blazer om wat af te koelen, wat een klein minpuntje was.
We hadden het arrangement bijgeboekt met de kleine bootjes die elektrisch varen en de picknick. De picknick was heel lekker. De bootjes gingen een beetje traag.
Deze B&B is zeker een aanrader om even tot rust te komen.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank 28micha_ld
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 juli 2019 via mobiele applicatie

Le Fabuleux Destin is een echte droomboot. Lorenzo, Peter en Arne doen er alles aan om het je naar je zin te maken. Het ontbijt is geweldig en het zwenbad is een leuke extra. Ook de ligging van de boot is bijzonder mooi.
Het enige minpuntje is dat de airco het niet echt haalt bij hogere temperaturen.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Zakkoholic
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 juli 2019

We hebben Le fabuleux Destin gekozen via het programma "met 4 in bed". Het was een unieke ervaring. De kamers zijn perpect, de omgeving is hemels. Mijn zoontje van 4 jaar was zeer blij om het binnenzwembad te ontdekken. Maar vooral het tripje met één vd bootjes die we zelf konden besturen rondom de boot en het kanaal was super. Zeker aan te raden, ontbijt was top. enz enz. Een dikke aanrader. Wij komen zeker terug!!!!

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PeterD4601
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken