Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Ongedwongen genieten”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
4 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Eauze, Gers, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
JacquesLe ...
Niveau 4 bijdrager
32 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 31 nuttige stemmen
“Ongedwongen genieten”
Beoordeeld op 15 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016

We hebben genoten van de authentieke gastvrijheid van Frits en Kathy. Hier kan het duurste hotel in de wereld niet tegen op. What you see is what you get: de leukste accommodatie in heel Frankrijk powered by de positieve energie van echte mensen die gewoon nog plezier hebben in hun werk. De mensen het naar hun zin maken!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Severine ...
Berghem, Nederland
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
“Heerlijk vertoeven”
Beoordeeld op 18 augustus 2015 voor een verblijf in augustus 2015

Dit ‘domein’ staat garant voor een heerlijke vakantie in de onontgonnen Gers. Wij verbleven in de zeer ruime, complete, gezellig ingerichte, villa Annabelle. De goed gevulde boekenkast illustreert dat Frits en Kathy aan alles hebben gedacht om het hun gasten naar de zin te maken. Ze zijn erg toegankelijk en bereid om je van dienst te zijn of voor een gezellig praatje. Ondanks camping is het complex niet te druk. Onze kinderen (leeftijd 12,9 en 6 jaar) hebben zich naar hartenlust vermaakt in het fijne zwembad. Het enorme terrein is erg smaakvol en praktisch ingericht en nodigt uit om te relaxen én wandelen. De huispony, geiten, kippen (met kuikens) en haan maken het plaatje compleet. Voor wie animatie zoekt, is er een BBQ, worden er pannenkoeken gebakken en wordt er, als het zo uitkomt, een kampvuur gemaakt… Dit alles geheel vrijblijvend. Voor je ontbijt hoef je niet de auto in, want er is broodservice. In de omgeving is er volop vertier; voor ieder wat wils.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Hoe was de sleuteloverdracht?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: Het huis, uitzicht terras, zwembad
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maus198
1 beoordeling
“Genoten!”
Beoordeeld op 3 december 2013 voor een verblijf in augustus 2013

Mijn hele jeugd in Frankrijk op vakantie geweest maar dit was echt te gek! Gastvrij , prachtige omgeving en alle voorzieningen bij de hand!
Echt een aanrader

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niveau 4 bijdrager
32 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 31 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 september 2013 voor een verblijf in augustus 2013

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen