Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Un posto caldo in mezzo alla neve ...”

Beoordeling van Casa vacanza decorata

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 9 gasten
Camigliatello Silano, Province of Cosenza, Calabrië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Inspirati ...
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 10 juli 2020 voor een verblijf in december 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gabriele ...
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 2 mei 2020 voor een verblijf in januari 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
I1291LAma ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 1 mei 2020 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Z8950SGcr ...
Casole Bruzio, Italië
2 beoordelingen
Beoordeeld op 30 april 2020 voor een verblijf in april 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: april 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ida1980id ...
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 30 april 2020 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen