Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtige locatie”
Beoordeling van Bocana de Palos

Bocana de Palos
Geclassificeerd als nr. 4 van 55 Restaurants in Cabo de Palos
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 28 - US$ 57
Gegevens restaurant
25 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi ingericht restaurant waar we al enkele malen gegeten hebben. Hier zit je met overzicht over de haven waar continu bootjes in en uitvaren. Mooie gerechten maar helaas niet altijd verse producten. In de wok gerechten gebruiken ze diepvries garnalen en afgelopen keer n zeetong die te droog was. De door ons gereserveerde tafel was weggeven maar dit werd na enige tijd goed geregeld. N leuk restaurant met n mooie ligging maar voor verse vis zijn er betere aan de haven.

Datum van bezoek: april 2017
Bedank H999NJjohng
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (407)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 407 beoordelingen

13 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Aanbevolen restaurant om lekker vis te eten. Gezellig op de boulevard aan t water met goede bediening . Leuke voorgerechten en mooie vis als hoofdgerecht . Desserts waren lekker. Al met al zeer de moeite waard .

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 118mariannej
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier hebben we een heerlijke paella gegeten van inktvis met zwarte inkt. Smolt op de tong. Fijne bediening maakte het compleet. Aanrader bij de haven.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Jan Arie v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2018 beoordeeld

We hebben er heel lekker gegeten, tapa's die je meestal niet vindt in een ander restaurant, de guacamole was uitstekend bereid! Zijn er twee dagen achtereen geweest, we wilden meer van de kaart uitvissen....
We aten ook nog een plaatselijke vis ( lubina)in een zoutkorst bereid, echt mals!
De andere dag hebben we een gebakken tong met aardappeltjes in de oven geproefd, ook zeer lekker!
Het interieur heeft veel hout accenten, en daarom warme sfeer.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank myriamvandooren5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heel gezellig restaurant waar we deze week 2 dagen achter elkaar geluncht hebben. Het personeel is vriendelijk en de kaart ruim, de wijn lekker en de omgeving geweldig zeker als de zon schijnt!

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank uiiooppp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bocanadepalos, Director de Relaciones con Clientes van Bocana de Palos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 februari 2018

Bedankt voor het waarderen en genieten van de ervaring, de zon schijnt nog steeds! We hopen dat je snel terugkomt. Nogmaals bedankt

Bocana de Palos team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bocana de Palos bekeken, bekeken ook

Cabo de Palos, Municipality of Cartagena
Cabo de Palos, Municipality of Cartagena
 
La Manga del Mar Menor, Municipality of Cartagena
Cabo de Palos, Municipality of Cartagena
 
Cabo de Palos, Municipality of Cartagena
Cabo de Palos, Municipality of Cartagena
 

In Bocana de Palos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding