Orbitz.com
travelup.com
Travelocity
eDreams
Beoordeeld op 23 december 2022 via mobiele applicatie

In een woord fantastisch, zeer professioneel en uitermate vriendelijk personeel, mooie kamers.
Locatie en omgeving zijn top. Het domein ligt midden in de mooie natuur.
Zowel het restaurant als de bistro zijn de moeite waard om een omweg te maken.

Datum van verblijf: december 2022
Landgoed Lauswolt, Overig van Landgoed Lauswolt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2022

Geachte gast,

Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om de beoordeling in te vullen na het afgelopen verblijf.
Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. We zijn blij om te lezen dat u heeft genoten van de omgeving en onze restaurants!

Het spreekt voor zich dat wij u heel graag een andere keer weer op ons mooie landgoed verwelkomen.

Graag “oant sjen” – tot ziens - op Lauswolt!

Beoordeeld op 3 september 2022

We hadden iets bijzonders te vieren en kozen voor Lauswolt. Iedere medewerker op Lauswolt probeert het de gast naar de zin te maken. Dat begint al met Cees die de gast al tegemoet komt om de koffers over te nemen. De ontvangst was allerhartelijkst en voortvarend. Op de kamer, een panoramasuite, troffen we een attentie en een kaart waarin de medewerkers ons feliciteerden. Wat een ruimte en wat een geweldig mooie inrichting. Ook over de medewerkers op het terras, in bistro Nijeholt en restaurant De Heeren van Harinxma kunnen we alleen maar lovende woorden in deze review opnemen. In de ochtend is de begroeting bij het ontbijt direct allervriendelijkst Het geserveerde champagne ontbijt op een fraai gedekte tafel (wat in menig hotel al niet meer voorkomt) is feestelijk en heerlijk met o.a. een smoothie en 'fruithapje' en biedt verder een geweldige keus in kaas en vleeswaren. Desgewenst ook nog op verzoek uitgebreid met heerlijke huisgerookte zalm. Wat een rust geeft dat geserveerde ontbijt doordat niet iedereen telkens naar een buffet moet lopen en je niet hoeft te 'graaien' in hetgeen anderen voor jou hebben achtergelaten. Het uitchecken verliep ook heel vriendelijk en voortvarend en Cees stond ook al weer klaar om de koffers weer naar de auto te brengen. Over een paar jaar zijn we 25 jaar getrouwd en willen Lauswolt dan graag opnieuw ervaren, maar vermoedelijk komen wel eerder terug.

Datum van verblijf: augustus 2022
Freya Kooistra, Overig van Landgoed Lauswolt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2022

Geachte heer,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze prachtige beoordeling te schrijven.

Wat fijn dat u zo heeft genoten van alles tijdens uw verblijf. We zullen de complimenten doorgeven aan Cees, leuk!

We hopen u gauw weer zo in de watten te leggen op ons landgoed. Natuurlijk tijdens uw 25 jarig jubileum, maar hopelijk ook ervoor al!

Graag “oant sjen” op Landgoed Lauswolt!

Beoordeeld op 25 juli 2022 via mobiele applicatie

Mooi hotel, vriendelijke service. Als je van over the top houd ben je hier op de juiste plek.
Wel jammer was de muizengeur op de kamer (bovenste verdieping). Maar dat kun je misschien niet voorkomen op the country side. Let ook op het bankje aan het voeteinde in het donker, dat kan nogal pijnlijk zijn.

Datum van verblijf: juli 2022
Freya Kooistra, Overig van Landgoed Lauswolt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2022

Geachte gast,

Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling na uw verblijf in ons hotel. We zijn blij om te lezen dat u ons hotel mooi vindt en de service goed.
Ook uw opmerkingen wat betreft de kamer zijn erg waardevol, wij zullen deze uiteraard intern gaan bespreken.

We hopen u gauw weer eens te mogen verwelkomen op Landgoed Lauswolt.

Beoordeeld op 19 juli 2022

We bezochten weer het zomerconcert op Lauswolt. Ook dit jaar was het weer zeer de moeite waard. Op de eerste plaats de high-wine met een keur aan kleine en geweldige gerechtjes, de manier waarop de glazen telkens gevuld werden en de complimentenmeisjes die hun complimentjes op papier zetten. Zoveel complimenten had ik al heel lang wel van mijn echtgenote gekregen, maar niet van buitenstaanders. Het Noord Nederlands Orkest met Francis van Broekhuizen en Hermine Deurloo zetten ondanks de regenbuitjes toch een heel mooi concert neer. De zorgzaamheid van Lauswolt blijkt wel uit de flesje drinken en de poncho’s bij iedere stoel. Helaas hadden we die poncho’s dit jaar even nodig, maar de sfeer werd er zeker niet minder door. Lauswolt. De website van landgoed Lauswolt zegt: ‘Ware luxe zit in kleine dingen en in die kleine dingen, zijn wij heel groot’. Dat hebben wij ook weer als zodanig ervaren, bijvoorbeeld ook doordat in de pauze van het concert de medewerkers direct in actie kwamen om de stoelen weer droog te maken. Iedere keer opnieuw bezorgt Lauswolt ons een onvergetelijke ervaring in een prachtige omgeving en genieten wij van de Friese gastvrijheid. Kortom: het is een TOPPUNT van genieten, door kwaliteit, rust, ruimte en vriendelijkheid.

Datum van verblijf: juli 2022

Geachte gast,

Wat fijn dat u de tijd en de moeite heeft genomen om deze prachtige en gedetailleerde beoordeling te schrijven. Ontzettend leuk om te lezen dat u zo'n fijne middag heeft gehad tijdens het zomerconcert.

Hopelijk tot volgend jaar op zondag 2 juli 2023!

Beoordeeld op 8 mei 2022

Ik ging voor een weekend met mijn gezin naar lauswolt om te gaan genieten van een sterrenrestaurant en een zwembad voor mijn kids!
Maar helaas was t water ijskoud …(dus de kids baalde enorm)
Het is vakantie,en de kinderen waren al dagen aan het aftellen voor ons weekendje weg!
Maar als de kids niet lekker kunnen zwemmen,is t al mega balen voor de ouders;)
Dan maar hopen dat t eten fantastisch wordt vanavond!
Maar helaas ,menu was niet ons ding en vroeg om de al a carte (maar die hadden ze niet)vanwege Corona)
Lachwekkend in mei 2022!
Dus ze gingen wel wat maken voor ons…
Super natuurlijk …maar absoluut niet sterwaardig
Bed was ook slecht!zacht en doorgelegen…
Buiten gingen we borrelen …alle tafels vies…
Vroeg om nootjes of een chipie bij mij GT…
Ook armoe….kreeg een bakje van 2 cm met 10 amandelen erin!hahaha…het is bijna lachwekkend..
Personeel bij de ontvangst was top…maar in t restaurant allemaal stagiaires…
Heb zelf een horeca zaak…en kom echt in veel zaken!
Maar dit was drama voor een 5*
Mijn man had mijn cadeaus gegeven aan de receptie voor bij t ontbijt voor mijn verjaardag,lag t tasje op de stoel…
Niks extra’s bij t ontbijt van een verjaardags taartje…
Of wat gezelligs….
Dus geen aanrader

Datum van verblijf: mei 2022
Freya Kooistra, Overig van Landgoed Lauswolt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2022

Geachte heer/mevrouw,

Wat vervelend om te lezen dat uw verblijf niet naar verwachting is geweest. Ondertussen heeft u al contact gehad met mijn collega Saskia Hoogland. Ik hoop dat we u binnenkort mogen verwelkomen om u een mooie ervaring te bieden op ons landgoed.