Drie daagjes, 2 nachten in Hotel Mennorode verbleven. Het hotel ligt prachtig, in de bossen, vlakbij dorpjes al Putten. Elspeet en Ermelo bijv. Prachtig voor wandelen en/of fietsen.
Het is een enorm complex, ook voor congressen ed, erachter ligt ook nog een camping.
Wij hadden kamer 401. Prima kamer, beetje Scandinavische stijl ingericht. Slaap gedeelte lijkt gemoderniseerd en opgefrist, badkamer daarintegen is nog gedateerd en past niet bij de uitstraling van het slaapgedeelte. We hadden heerlijk uitzicht op de bossen, het buitenterras en in de ochtend de huppelende konijntjes.
Goed geslapen, echt fijne matrassen! Dit is heel vaak niet zo in hotels en heb vaak last van mijn rug. Nu in combinatie met eigen meegebrachte kussens prima nachten gehad.
Het ontbijt is ongelooflijk uitgebreid, wat een keuze! Ook wordt er rekening gehouden met allerlei allergieën, netjes!
Het hotel heeft diverse ruimtes, zitjes, hoekjes waar je kan zitten, Lezen, spelletje spelen, noem maar op.
Het zitgedeelte bij de bar kan nog verbeterd worden, dit is een kille, koele, sfeerloze ruimte.
Veel van de omgeving gezien, fijn verblijf gehad!
- Gratis wifi
- Gratis parkeren