Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.505)
Beoordelingen filteren
1.505 resultaten
Waardering van reizigers
608
631
187
60
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
608
631
187
60
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
69 - 74 van 1.505 beoordelingen
29 mei 2018 beoordeeld

goed voor stellen ,vrienden of alleen mooie omgeving prachtig om er te wandelen je kunt er heerlijk dineren
alleen beperkt in wijn dat is jammer voor de rest is het heel goed
wij hebben genoten was verrassend

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 96Marianne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 mei 2018 beoordeeld

Prachtig hotel met mooie ruime kamers. Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Mooie welness ruimte, massage was leuk. Heel erg vriendelijk personeel en hele mooie ligging. Wij komen hier zeker nog eens terug naartoe.

Kamertip: Standaardkamer is heel mooi
  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jurgenll
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2018 beoordeeld

Onze drie nachten in kasteel Vaalsbroek waren plezierig; goede kamers, mooie omgeving en wandeltuin; goed diner, goed ontbijt. Goede uitvalsbasis voor bezoek Maastricht, wandelingen enz. enz, enz. enz.

Kamertip: vervang de plastic wastafelglazen door betere kwaliteit of glaswerk; bij opentrekken van de verpakking scheuren de glazen te gemakkelijk.
  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank CWdL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
wsikkenga, Manager van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2018

Beste CWdl

Veel dank voor uw mooie woorden, wij hopen u snel weer te mogen begroeten.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2018 beoordeeld

als je denkt in een kasteel terecht te komen ,het is een bijgebouw zonder receptie en lounge.Via een luchtbrug kan je bij een receptie komen van het andere gebouw. lift in het bijgebouw is redeljk ver weg.

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Frans A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
wsikkenga, Manager van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2018

Beste Frans A.,

Wij betreuren het zeer dat u op basis van deze impressie ons waardeert met een dergelijke lage score, in onze optiek niet volledig op zijn plaats.
Wij communiceren op alle websites zorgvuldig dat onze gasten niet in het Kasteel, maar in onze moderne hotelvleugels overnachten. U bent als wij het goed zien in een van deze moderne vleugels binnengegaan, bij de andere staat buiten duidelijk hotelreceptie ook aangegeven. We zien derhalve nog wel een uitdaging het met borden nog duidelijker aan te geven. Desalniettemin achten wij een beoordeling ook op service, personeel, kwaliteit eten en kamer ook een belangrijk onderdeel van een review en dat missen wij hier een beetje.
Wij hopen op een herkansing en een hogere score, tot ziens.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2018 beoordeeld

Gewoon super!
Afspraken allemaal nagekomen... Diverse kamers dicht bij elkaar, vooral belangrijk voor het gezin. Kind- vriendelijk personeel.
De tuin achter het hotel was super, zowel voor de volwassenen als voor de kinderen...Ook het zwembad was in trek ..
Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid...
Het was een onvergetelijk fijn weekend, zeker voor herhaling vatbaar!!!

Kamertip: Misschien wat water voorzien in de ijskast!
  • Verbleef: mei 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Dierann
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
wsikkenga, Manager van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2018

Beste Dierann,

Wij zijn blij dat alles dat u vooraf wenste ook is uitgekomen. Wij zijn vereerd de wensen van onze gasten te doen uitkomen, dat geeft voor u maar zeker ook voor ons dat magische gevoel!
Uiteraard heeft u ook bij ons drie wensen als in de sprookjesboeken en zien wij uw volgende wens gaarne tegemoet.
Met gastvrije groet
Wout Sikkenga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken