Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Lawrence R
Rotterdam, Nederland

"Not gr8, not terrible."

Beoordeling van Gr8 Hotel Sevenum
4,0 van 5 bollen11 jan 2020 beoordeeld
Prima hotel voor korte verblijven. Kamers zijn netjes, TV eigenlijk veel te groot en de smart verlichting wil nog wel eens middernacht vol aan gaan.

Nette boxspring, helaas met een te licht topmatras per bed, waardoor eea gaat schuiven en je nog wel eens tussen 2 bedden in kunt belanden.

Beperkt aanbod van restaurants in de omgeving, redelijk prijzig ook nog eens.
Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Bezocht voor zaken
3,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenService
3,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Bergerhof2
Geen toeslagen, alleen geweldige aanbiedingen
  • ZenHotels.com
2.6 km van Gr8 Hotel Sevenum
Gratis wifi
Gratis parkeren
    0.8 km van Gr8 Hotel Sevenum
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
      3.4 km van Gr8 Hotel Sevenum
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      • Vio.com
      • Agoda.com
      • ZenHotels.com
      4.5 km van Gr8 Hotel Sevenum
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
        4.9 km van Gr8 Hotel Sevenum
        Coffee/tea facilities
          3.2 km van Gr8 Hotel Sevenum
          De Bussellaar
            3.8 km van Gr8 Hotel Sevenum
            Word beloond met One Key
            • Hotels.com
            • ZenHotels.com
              € 101
            • Booking.com
            9.5 km van Gr8 Hotel Sevenum
            Gratis wifi
            Gratis parkeren
            Tuin / Terras
            € 122
            Volledig restitueerbaar
            Geen aanbetaling vereist
            • Hotels.com
            • Booking.com
            • Expedia.com
              € 122
            9.5 km van Gr8 Hotel Sevenum
            Gratis wifi
            getlstd_property_photo
            Word beloond met One Key
            • Booking.com
            • ZenHotels.com
              € 111
            • eDreams
            0.0 km van Gr8 Hotel Sevenum
            Gratis parkeren
            Meer hotels in Sevenum bekijken
            Beoordelingen (180)
            Beoordelingen filteren
            180 resultaten
            Waardering van reizigers
            44
            63
            50
            14
            9
            Type reiziger
            Tijd van het jaar
            TaalAlle talen
            Meer talen
            Waardering van reizigers
            44
            63
            50
            14
            9
            Bekijk wat reizigers erover zeggen:
            Geselecteerde filters
            Filteren
            Lijst wordt bijgewerkt...
            12 - 17 van 180 beoordelingen
            Beoordeeld op 23 december 2019

            Voor mijn werk moet ik regelmatig in de regio overnachten. Vaak kom je dan in hotels terecht waar allerlei extra faciliteiten zijn. Daar maak ik eigenlijk nooit gebruik van. Het GR8 concept is slim: een hele prima kamer en een goed bed. Voordeel is dat de prijs ook niet heel hoog is omdat je niet voor extra's betaald. Kan me voortellen dat als je recreatief komt en er een aantal dagen zit het wat "saai" is.

            Datum van verblijf: december 2019
            • Reistype: Reisde voor zaken
              • Kamers
              • Hygiëne
              • Service
            Bedank Simon T
            Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
            Beoordeeld op 11 november 2019

            Hotel aan de rand van de autostrade.
            Geen hinder van lawaai.
            Hotel was volledig vernieuw, alles zeer netjes en verzorgd.
            Onthaal erg vriendelijk.

            Ontbijt in de 'la place' vlak naast het hotel (verbonden met gang) - zeer uitgebreid en lekker ontbijt - voor elk wat wils - vers en zeer lekker!
            Kortom echt een aanrader, wij komen terug!!

            Datum van verblijf: november 2019
            2  Bedank inge l
            Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
            Beoordeeld op 4 november 2019 via mobiele applicatie

            Zeer mooi hotel, schappelijk van prijs.
            Parking gratis beschikbaar. Bij een afrit van autosnelweg maar zeer goed geïsoleerd, geen enkel geluid van buiten kan gehoord worden.

            De kamers zijn modern, met weerlicht, grote tv, instapdouche, boxspring, enz. Prachtig inrichting.
            Hotel aanpalend aan La Place, je kan via het Hotel rechtstreeks naar het restaurant zonder naar buiten te moeten.
            Ontbijt wordt bij La Place geserveerd, altijd inbegrepen in de prijs van de kamer.
            Ontbijt buffet super lekker en genoeg keuze.

            Datum van verblijf: november 2019
            Reistype: Reisde met een partner
            2  Bedank 899sabriner
            Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
            Beoordeeld op 27 oktober 2019 via mobiele applicatie

            Heel fijn hotel. Moderne inrichting. Keurig schoon. Family room is een aanrader met kleine kinderen. Wij bleven een nachtje om de volgende dag naar Toverland te gaan. Dat ligt bijna om de hoek. Ontbijt perfect geregeld bij La Place!

            Datum van verblijf: oktober 2019
            Reistype: Reisde met familie
            1  Bedank rosans2013
            Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
            Beoordeeld op 7 oktober 2019

            Kleinschalig hotel met moderne inrichting. Heerlijke schoon en mooie grote douche en aparte toilet. Leuk is dat je de verlichting kan aanpassen. Heerlijk grote tv waar je vanuit je bed een prima beeld hebt. Wij hebben genoten van de heerlijke bedden en als kers op de taart een la Place ontbijt.

            Datum van verblijf: oktober 2019
              • Locatie
              • Slaapkwaliteit
              • Service
            Bedank Madeleine O
            Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
            Meer beoordelingen bekijken