ZenHotels.com
Trip.com
Vio.com
Agoda.com
Beoordeeld op 4 augustus 2022 via mobiele applicatie

Mooie omgeving/tuin met franse uitstraling.
Heerlijk natuurbad met gezellige zitjes en goed gevulde ijskast met lekkere wijntjes en diverse biersoorten.
Gezellige slaapkamer in franse sfeer en prima bed.
Vriendelijke bediening en een heerlijk ontbijt.
Volgende keer boeken we met avondeten erbij.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 11 september 2020

Heerlijke plek, fijne sfeer, lieve staf, verrukkelijk eten en prachtige inrichting en details. Fijne kamer met geweldig bad op pootjes :) Wij hebben enorm genoten en kunnen ontspannen in een voor ons moeilijke periode. Bedankt voor dit en de goede service en flexibiliteit. :)

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 6 maart 2020 via mobiele applicatie

Ik en mijn vriend hebben een heerlijk verblijf gehad van 2 nachten waarbij we de eerste avond ook heerlijk hebben gegeten in het restaurant. Wat een ambiance! Je waant je echt in la France! De brocante inrichting, de rijen met flessen wijn bij de bar, een heerlijk knisperend croissantjes bij het ontbijt met zoetsappige Franse chansons op de achtergrond ... op en top een klein stukje Frankrijk in Limburg!

Vriendelijk ontvangst, hele prettige communicatie en een gezellig praatje met een van de eigenaren. De kamer was zalig! We verbleven in een standaard gasten kamer. Al even zo leuk ingericht met oog voor detail! (Zoals een heerlijke zachte badjas!!) een lekker groot zacht bed en een tv verstopt achter een schilderij zodat het geen afbreuk doet aan de sfeer van de ruimte. Heel ingenieus 😄

Zeker een aanrader voor een korte vakantie in eigen land!

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeeld op 5 november 2019 via mobiele applicatie

Wij komen al 10 jaar, minimaal één keer per jaar, een lang weekend de batterij opladen in "de Hemel". Het is voor ons weer iedere keer een ongekend genoegen om er te mogen verblijven want het is vanaf je aankomst tot aan vertrek genieten geblazen. Van het heerlijke eten, formidabele wijnen tot aan de schitterende kamers met de meest geweldige bedden. De familie Beukers verzorgt hun gasten alsof het familie is en zo voelt het ook!
Ik zou ze meer sterren willen geven als dat kon!

Datum van verblijf: november 2019
Beoordeeld op 30 juni 2019 via mobiele applicatie

We zouden hier komen borrelen, lekker op het terras van te voren gebeld , is allemaal prima werd gezegd, daar aangekomen werden we naar een ongedekte roestige tafel geleid en na een tijdje wat te drinken gevraagd. Na dit gebracht was borrelkaart neergegooid en dat was het, 30 min later geen van ons had nog drinken maar aandacht kregen we niet, na een uur nog niks, terwijl gasten die later kwamen volledige aandacht kregen, wij waren er toen klaar mee, hebben de bediening aangesproken en duidelijk gemaakt dat we hier nooit meer komen, echt een tegenvaller! Wat een slechte service! Nooit meer dit!

Datum van verblijf: juni 2019